Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cioteczek40ll,,

Moja chrzesnica -dylemat

Polecane posty

Gość Cioteczek40ll,,

Hmmm, jej matka wyjechala na pół roku do pracy ze granica, przebywa od 2 miesiecy u mnie 14 letnia siostrzenica (juz prawie 15), noi ona naprawde jest taka jakaś,yyy."zauważalna" Od razu zanzaczam ze siotra ją dobrze wychowywala, nie była beztrs.wych. gdy trzeba było to była karana, no ale ona jest taka ze lubi zwracac na siebie uwage, nie otyle zachowaniem, ale i ubiorem W szkole tez sie potrafi odezwac nie fajnie do nauczyciela, nie to że non stop pyskuje, ale potrafi warkna i burknac, jest bardzo krnabrna. Za swoje złe zachowania miala konsekwencje , ale i tak ona juz ma taki charakter,a i nie ma znajomych w klasie Teraz przebywa u mnie, widze jak sie ubiera, naprawde to nie są rzeczy na jej wiek, kolezanek w klasie , ani poza szkołą wcale nie ma, bo mi mowiła,ogolnei jest skryta ,a do swojej matki to już wogole, prawie nic z nia nie rozmawia tylko bywa krnabrna, do mnie jeszcze jako tako coś odpowie, ale pierwsza rozmow nigdy nie zaczyna. Z swoją matka wcale nie umie sie porozumiec, nie powiem ze wczyna awantury tylko caly czas milczy, jest niepewna siebie i swoja pewnosc manifestuje poprzez ubiór. Wczoraj ja wyciągnelam do parku,byla ladna pogoda, to ubrała bluzeczke na ramiaczak, do pepka, i bardzo obcisle leginsy ledwo trzymające sie na biodrach. Ona ciągle ma taki styl, widze ja ludzie sie krzywia,nauczyciele troche tez, siostra to juz calkiem tyle wojen toczyla aby normalnie chodzila ubrana, przeszla tyle awantur i nic nie wskorła, ja tez jakos nie umiem sie odnaleźc w tej sytuacji jak matka na nia nie ma żadnego wplywu. Z ocena mi tez u niej kiepsko, nie to że jest mało inteligentna, ale kompletnie leniwa i niezmotywowana

Gość nie wychowana jest
jest źle wychowana, proste, jakby było inaczej to by była posłuszna i dobrze sie uczyła

Gość Cioteczek40ll,,
up

Gość Cioteczek40ll,,
Czarna ale w tym sęk, gdy ona jest razem z matka to w ogole nie umieja sie dogadac, ona sie odsuwa, siotra nie ma metod, sposobow, mnie tez traktuje jestem bo jestem Nawet lepiej do mnie sie zachowuje niz do wlasnej matki, nie wiem czy ja kocha, chyba nie

Gość postaw ją do pionu
ma taki tupet, utompoeruj gowniare, jak nie podobroci to zerwij rozge, :p malych dzieci nie mozna bic, ale takie nastoletnie panny co troja fochy trzeba króciutko z nimi :D

Gość przejdzie jej
to okres buntu

Gość trudnoooo
ona juz tak ma, nic na to sie nie poradzi

Gość mow do nie duzo
to porozmawiaj z nią

Gość 422222
nic nie wskorasz na sile, ona musi chciec pomocy

Gość i jak?????????????????
a ona ciebie lubi?????

Gość Cioteczek40ll,,
No ona mnie tak...srednio traktuje, ktos ma jakies porady????

Gość szkoła z internatem
najlepiej urszulanki.... mundurki, dyscyplina, solidne wykształcenie... ty jej nie będziesz miała cały czas na głowie, tylko na weekendy, a ona może się czegoś nauczy?

Gość Cioteczek40ll,,
Ona nie jest religijna wiec szkoła klerykalna była sie nic nie zdala bo by nie przestrzegala ich regulaminu bo ma przeslanie katolickie,

Gość ORMOOOOOO
ooo z tą rózga to dobry pomysł, kości nie łamie a da sie poczuc :D

Gość taaa jaasnnnnnnnnnnnneee
No co Ty, nie wiesz? Czasy sie zmienily, do gimnazjum chodzi, a to juz wyznacznik doroslosci-mozna sie malowac, nieodpowiednio i wyzywajaco ubierac i zachowywac :P

Gość a moze by tak.....
postrasz ją że do kata pójdzie za kare haahaaaaa

Gość to było bardzo złe
no zdarzało sie, uwarzam że to ZŁE, ale nie mam skrzywionej psychiki naszczescie

Gość to było bardzo złe
oo, pisalam wiecej ale chyba sie w polowie skasowało, chodziło mi o moje zachowanie kiedy bylam nastolatką, podobnie sie zachowywalam, ale przeszlo i nie mam jobla

Gość 667666
strzel jej w dziób jak matka nie potrafi