Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazozu

test po poronieniu

Polecane posty

Gość zazozu

Hej, zrobilam test krotko przed terminem @ i byly dwie kreeski. Ale dostałam 'okres' i tydzien po dalej mam dwie kreski. Wizyte u gin odwołalam bo stwierdziłam ze jednak sie nie udalo skoro dostałam okres. A teraz kurde termin u gina wolny dopiero za 1,5 tyg. Nie wiem co mam myslec... Czy po wczesnym poronieniu moze wychodzic pozytywny test?

Gość 1234567890z
MOze, ale rownie dobrze to moglo byc poprostu krwawienie ktore czasem wystepuje w ciazy. Czasami krwawimy z szyjki macicy, czasami organizm sie oczyszcza jeszcze. Mysle ze powinnas isc i to szybko do innego lekarz, bo jesli faktycznie nadal jestes w ciazy to da Ci cos na podtrzymanie. Powodzenia.

Gość przykro mi ja tak samo
tak nawet do 2tyg moze byc pozytywny. ja mialam tak dwa razy niestety. jesli masz mozliwosc zrob sobie bete - pod warunkiem ze na wynik nie czekasz tydzien jak ja.

Gość 1234567890z
Ps. zrob sobie badanie krwi, zobaczysz jak wysokie masz Beta HCG i jakie powinno byc na ten tydzien ciazy.

Gość zazozu
Dzieki dziewczyny. Zrobilam sobie dzisiaj bete, popoludniu moze bedzie wynik. Zobaczymy ;)

Gość mamamama26
test sikany jest pozytywny jeszcze ok 2 tyg po poronieniu - wiarygodniejsza jest beta bo po poronieniu spada

Gość zależy jakie to było poronieni
e, bo jeśli ciąża biochemiczna, to testy są negatywne w dniu krwawienia