Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek244

dożywotnia wstrzemięźliwość seksualna

Polecane posty

Gość maciek244

jakie jest wasze zdanie o tym , żeby nigdy w życiu nie robić "tego" nawet z kobietą którą się kocha

Gość b bb v
ze taki ktos musi byc pojebany

Gość duch pustyni w morzu
a z jiego powodu?

Gość kontrabasik
a co na to Twoja kobieta!??!

Gość maciek244
mozna nie chcieć seksu, bo można się bać bólu a poza tym to mi się wydaje trochę prymitywne takie pocałowanie się i wpychanie swojej części ciała, przecież świat idzie do przodu a seks jest czymś pierwotnym

Gość kontrabasik
wyzbądźmy się seksu a za 100lat ziemia będzie pusta:p bólu? Ból Cię nie dotyczy, boli kobietę za pierwszym razem. Jako kobieta jak bym była na miejscu Twojej żony bym Cię zdradziła po pół roku bo pomyślałabym że jest coś ze mną nie tak.

Gość kontrabasik
wyzbądźmy się seksu a za 100lat ziemia będzie pusta:p bólu? Ból Cię nie dotyczy, boli kobietę za pierwszym razem. Jako kobieta jak bym była na miejscu Twojej żony bym Cię zdradziła po pół roku bo pomyślałabym że jest coś ze mną nie tak.

maciek*** a ile ty masz lat dziecino ze takie rzeczy piszesz, seks jest jak oddychanie potrzebny dla normalnego funkcjonowania organizmu, jak nie możesz lub nie chcesz to znaczy że jesteś chory i bezużyteczny

Gość maciek244
mam 25 lat, mogę powiedzieć że jestem czysty bo nigdy tego nie robiłem, a ty kontrabasik jesli jesteś kobietą to dlaczego byś zdradziła ?

Gość maciek244
źle mnie rozumiecie, ja po prostu nie chciałbym robić przykrości kobiecie, bo seks boli i może odbierać siły życiowe

Gość kontrabasik
dlatego bo to się wydaje tylko tak że można bez tego żyć.....znaczy bez seksu. I kiedys na początku nie chciałam tego z moim chłopakiem ale teraz nie umiem sobie wyobrazić bez tego związku.

maciek244 źle mnie rozumiecie, ja po prostu nie chciałbym robić przykrości kobiecie, bo seks boli i może odbierać siły życiowe co za goooopoty!:classic_cool:

Gość kontrabasik
kto Ci takich rzeczy nagadał jak to boli?! Może masz problem emocjonalny i się boisz lepiej się poradz seksuologa

"mam 25 lat, mogę powiedzieć że jestem czysty bo nigdy tego nie robiłem, a ty kontrabasik jesli jesteś kobietą to dlaczego byś zdradziła ?" po 1 jak ma nie zdradzac skoro nie dostaje tego co powinna dostac od faceta?! o jakich silach zyciowych mowisz ??? czlowieku ..powiedz ze sie boisz dlac plamy , a nie jakims bolem tu oczy mydlisz.... ale dobrze ze nie bzykasz , bez urazy , ale jeden "geniusz " na tym swiecie wystarczy!

Gość Mała Mi 91
A ja się zgadzam z Maćkiem..moim zdaniem seks jest obrzydliwy i właściwie świadczy o ZWIERZĘCEJ naturze człowieka, tym, co go przyciąga do zaspokajania swoich potrzeb, przedłużania gatunku....niedobrze mi się robi, kiedy pomyślę, że uwieńczeniem tych wszystkich "wzniosłych" uczuć jest najzwyklejsza potrzeba, typowa nawet zwykłym kundlom..sorry, jesli to kogoś obraziło, ale tak uważam i wcale nie czuję się przez to jakaś gorsza albo o wątpliwej atrakcyjności....współczuję zaś tym, którzy nie wytrzymują dnia bez "ruchania"....

Gość mały odkrywca
jeżeli 91 przy twoim nicku to rok urodzenia to nie dziwie Ci się że tak piszesz Seks jest piękny jeśli uprawia się go z odpowiednią osobą. Obrzydliwy może być dla tych którzy nigdy nie byli w takiej bliskości z innym czlowiekiem albo są aseksualni.

Gość pioi
jeśli wyciągać wnioski z tego co piszą na kafe, to wychodzi, że największymi ekspertami od seksu są prawiczki

No w końcu ostre słowa :) Mała Mi 91 Problem w tym co tu robisz? Jak tu trafiłaś ? Twoje wypowiedzi są zdecydowane, ale nie przemawiają. :( Jak pisanina niedolizanej lezby :O

Gość Mała Mi 91
Piszę to, co uważam, lesbijką nie jestem, aseksualna może tak....co do wieku, to myślcie sobie co chcecie- i tak swoje robi to, z kim się przebywa, wychowuje i wierzcie mi, że wolę być "A", niż na siłę (i wbrew sobie) pozwalać się do mnie kleić jakiemuś niezaspokojonemu napaleńcowi lub znosić jakieś fajtłapowate umizgi chłopaczyny, marzącego o jedynej i prawdziwej miłości..no cóż, pozdrawiam tych, którzy niemalże wyzbyci tego instynktu maszerują przedsiebie:P a jeśli komuś się nie podobają moje wypowiedzi, to niech ich po prostu nie czyta:P Ot co!:D

Gość mały odkrywca
ZDlatego pisalam ze seks jestpiękny jeśli uprawia się go z WŁAŚCIWĄ osobą a nie z pierwszą lepszą która ma na to ochote.