Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis z dynastii

Jak się pozbyc siostry z dzieckiem! Dzisiaj uderzyłam siostrzeńca!

Polecane posty

Gość alexis z dynastii

Mam już dośc takiego życia. Ja mieszkam w domu z matką oraz jej mężem a także przyrodnim rodzeństwem-bratem i siostrą która ma niesforne dziecko. Chłopiec jest bardzo żywy, dzisiaj chciałam żeby posprzątał swój pokój a on mi odpyskował że kazac to mu może mama a nie ja. Nie wytrzymałam i dałam mu z całej siły w twarz, jeszcze mój brat byl przy calej tej sytuacji i zrobił mi awanturę że rzucam się na bezbronne dziecko. Myślałam że nie wytrzymam. Bachor mi pyskuje a ja mam siedziec cicho we własnym domu, oczywiście rodzina uważa że nie jestem u siebie bo dom należy do mojego ojczyma, powiedziałam siostrze by poszła tam gdzie sobie zrobiła dziecko a ona żebym ja poszła do swojego ojca.

Gość barca barca
mały odpowiedział Ci najmądrzej jak potrafił Ty za to jestes nerwowa trzebabylo porozmawiac z matka malego ,a nie wyrzywac sie na nim kazde i te glupie i te pyskate i te chore dziecko to dziecko ono nie zdaje sobie sprawy z tego co robi, a wiele rzeczy nabywa od starszych iich zachowania w stosunku do siebie mysle,ze powinnas pzreprosic malego wytlumaczyc mu dlaczego moglas sie zdenerwowac, a jego matka powinna w tym momencie uswiadomic mu co nalezy do jego obowiazkow, bo kazdy ma jakies obowiazki

Gość alexis z dynastii
Akurat on tak powiedział dlatego że rodzina mu wmówiła że on jest bardziej u siebie w domu niż ja. I to jest zasługa mojego rodzeństwa, musiałam go jakoś utemperowac.

Gość alexis z dynastii
Oczywiście że nie zrozumiał bo ma mamusie, babcie, dziadzia po swojej stronie a nawet wujka. Ja jestem jego chrzestną, mój brat chrzestnym. Dzieciak sobie stwierdził że wszystko mu wolno, ja tylko kazałam mu jego pokój posprzątac a on do mnie że kazac to może jego mama.

Gość ppppplllll
z calej sily uderzając moglas dziecku kosci polkiczkowe polamac bądź zeby i nos zgruchotac, jestes nie poczytalna, nawet sobie nie zdajesz jaką moglas nieodwracalną krzywde dziecku zrobic uderzając z całej siły w twarz dziecko Mnie ojciec kiedys mocniej walnął i do tej pory mam wysunięta przestawioną szczeke, od to pamiątka braku panowania nad swoimi emocjhami Jestes niepoczytalna, mozesdz kiedys kogos zabic, a tym bardziej dziecko waląc z calej sily doroslej ręki

Gość jeśli cała rodzina kocha małeg
o To Ty tam jesteś bez szans :(

Gość kalafior...
żałosna prowokacja, poziom twojej inteligencji jest naprawdę przerażający lecz się,

Gość ejejejej
I dobrze zrobilas, niech spierdala maciora z warchlakiem!

Gość alexis z dynastii
pozyczyłam od kumpla kij bejsbolowy i następnym razem jak gowniarz mi odpyskuje to go walnę w łeb!!!

Gość prowo prowo prowo prowo
3/10

Gość dzieci należy bic żeby je
wychowac.

Gość do autorki....................
z checią wywaliłabym ci w ryj glupia suko.

Gość gruba stara i nieatrakcyjna
Współczuję ci autorko - jesteś w domu ojczyma, a jego córka , ta matka chłopca jest tam bardziej chciana, no bo to chata jej ojca. Ty tam jestes na przytułku. Taka jest prawda. Ja też jesteś chrzestną matką - sama się wprosiłam do siostry na chrzestną jej pierworodnego syna - i dotąd żałuję - mimo, że minęło od tego faktu kilka lat. To była moja nierozważna decyzja - żaluję tego z całego serca!!!!Dzieciak jest zdrowo walnięty - wredny, zachowuje się jakby miał ADHD. Z całej siły modlę się autentycznie żebym nie musiała go znosić u siebie w domu. Chciałam być dobra dla siostry - zostałam chrzestną matką - a teraz strasznie tego żałuję. Nigdy juz nie chcę być niczuyją chrzestną matką - ja mam dawać tylko prezenty. Szkoda, że kilka lat temu - podjęłam taka decyzję - cóż nie pomyslałam wtedy, że to malutkie stworzenie to będzie potem wredne, chamskie ścierwo.

Gość prawniczka :)
ciesz się, że nikt nie zgłosił tego na policję, bo za pobicie dziecka pare lat mogłabyś dostać- nawet za takie spoliczkowanie (swoja droga bardzo niebezpieczne dla malucha)