Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliska porodu

poród w warszawie

Polecane posty

Gość bliska porodu

witam moze mi doradzicie gdzie rodzic w warszawie, strasznie sie boje tego wszystkiego poniewaz slyszalam ze ze szpitali odsylaja pod wawe... jak było z wami?

Gość bliska porodu
słyszałam ze tak bywa... ze mówią "nie ma miejsc" i tak odsyłają, moja znajoma miała wykupioną położną w szpitalu itd i jak przyjechala z bolami nie chcieli jej przyjąć.. Ja połoznej nie brałam i teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam... bo zawsze jest ktos kto sie jednak o mnie zatroszczy. No wiec przerazona jestem tym odsyłaniem.. ale mam nadzieję ze nie bede miala az takiego pecha...

Gość Issssskkkaaa
Zdarzają sie takie sytuacje, ze odsylaja. Ale to już naprawdę ostateczność. Ja rodzilam w czerwcu 2010 na Madalinskiego. Miałam podpisana umowę z położna wiec nie było kłopotu najmniejszego. Poród szybki i krotkia opieka cudowna.

Gość Mój 14 miesięczny syn jest
W Szpitalu Kolejowym w Międzylesiu jest bardzo w porządku. Polecam.

Gość bliska porodu
mój lekarz prowadzący pracuje na żelaznej św. zofii więc najprawdopodobniej tam się udam, planowałam na starynkiewicza (mam dosyc blisko) jednak nie mam tam zadnych "wtyków" słyszałam ze wlasnie jak sie jedzie do porodu to pierwsze o co pytają to kto prowadził ciąże... nie moge spac po nocach przez ten stres dotyczący porodu ;/

Gość malaaa miii
ja rodziłam na wołoskiej. nie mialam ani położnej wykupionej,ani lekarza prowadzacego stamtad a nie bylo problemu z przyjeciem mnie. ogolnie i porod i opieka po bez zarzutu:)