Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka19900

nadmierna potliwość !!

Polecane posty

Gość kasiulka19900

słyszałam o nowym specyfiku BLOKER z ziaji. Gdzie mozna go kupic? pytalam w aptekach i nie ma, w rossmanie i naturze tez nie ;(((

Gość lord nelson
o boże

Gość kasiulka19900
co o boze..?

Gość ona z pytaniem
kup sobie Antidral w aptece , troche wysusza skore, bo jest mocny, ale pomaga-bez potu bez brzydkiego zapachu

Gość kasiulka19900
mam ten antidral, ale strasznie piecze :/ nie moge wytrzymac..

Gość ona z pytaniem
masz racje piecze, ale troche popiecze i przejdzie a dziala caly dzien; to moze sprobuj spytac jeszcze w aptece o cos innego

Gość kasiulka19900
juz pytalam, etiaxil, jakies tabsy... tez tak myslalam, tylko ze ja mialam cale czerwone pachy ;( tak piekło ze drapalam sie jak głupia ;( słyszałam o tym blokerze, podobno dobry.. ale nigdzie nie potrafie go znalesc :/

Gość shadow2511
Witam serdecznie Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: - Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, - Terapia jest szybka i efektywna, - Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, - Doskonałe wyniki leczenia. Oto link do ogłoszenia - skopiuj go w całości: http://tablica.pl/oferta/wypozycze-aparat-do- jonoforezy-na-nadpotliwosc-medisun-gs-10-IDw6I3.html mail: shadows2511@wp.pl Zapraszam