Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumtatumta221

Pokazywali wegańskie dzieci w TV

Polecane posty

Gość HJOASDJHOIHDUEHF
wole być trawożercą niż padlinożercą :-o Zwłoki się zakopuje...

Gość Eryujgfdd
Dzieci ledwo mowily, nie mialy w ogole energii, jak z obozu koncentracyjnego, nie wiem jak mozna tak eksperymentowac na dzieciach

Gość veganie to genetyczne
niedoroby. nawet mi ich nie zal, kpie z nich

Gość jedną nogą w rowie
Zjadłem ostatnio dwójkę wegańskich dzieci i były bardzo mdłe w smaku. Owszem lekkostrawne, ale już ich do mojego jadłospisu nie włączę. :classic_cool:

Gość HJOASDJHOIHDUEHF
fanatyczka :D Skąd ja to znam hahha Mogę być dla was kim tylko sobie chcecie ale przynajmniej nie przyczyniam sie do codziennych mordów zwierzta, nie zjadam ich częsci ciała, śpię spokojnie :) A wy ubolewacie na cierpieniem piesków wpierdzieljąc zwłoki innych zwierzat czyz to nie debilne ???? :)

Gość Waliłem kiedyś vegankę
ja miałem więcej kondycji niż ona:( a trzymała tylko nogi na bokach:(

Gość HJOASDJHOIHDUEHF
oddałem jednonogiego królika jak szmatę na śmietnik, ale mam dużo do powiedzenia o ochronie zwierząt

Gość utouy
w całym moim 35-letnim życiu nie zjadłam jajka - tak mnie obrzydza. Nie zjem niczego, w czym jest jajko, żadnej sałatki, lodów, ciasta itd. Mięsa też nie lubię, mleka nie toleruję. Jem głownie jarzyny, owoce, kasze, orzechy... Czuję się świetnie, tryskam energią, mam figurę i cerę nastolatki :) Naprawdę, polecam. Człowiek to nie maszyna, gdzie trzeba wlać paliwo. Jest wiele niezbadanych jeszcze czynników w zywieniu. Dla mnie liczy się moje samopoczucie - ono jest wyznacznikiem zdrowia a nie jakieś tabelki.

Gość Eryujgfdd
Utoy nie klam na pewno mamusia za toba latala z miesem i dalej jadasz tylko mniej, fantastko

Gość Eryujgfdd
Oczywiscie ze czlowiek to maszynaa, a jajka sa zdrowe i smaczne

Gość Margines taki tam
A szanowni rodzice nie mogą poczekać aż ich dzieci dorosna i same zadecydują co chcą jeść. Dla mnie to jest chore, wy gdy byliście dziećmi jedliscie wszystko a swoim zabraniacie:o

Gość inka123456
Jem mięso ale bardzo rzadko. Jem bo czasami nie mogę oprzeć się pokusie np. pachnącej karkówce w sosie, polędwiczce w sosie winnym lub chińskiej kuchni. Ale gdyby nie te pokusy bardzo chętnie zostałabym jaroszem lub weganem bo rzeczywiście uważam że to zdrowsze jedzenie. Nasze zęby są jak zwierząt roślinożernych a nie mięsożernych ale niestety te smaczne pokusy są odemnie silniejsze a szkoda.

Gość Bóg mówił
żeby wpier­dalać mięso

Gość utouy
mamusia nie latała za mną z mięskiem, bo sama jest wegetarianką :) po co miałabym tu anonimowo fantazjować?

Gość wegeM
Eryujgfdd "Znam mnostwoo chorych bylych wegetarian ,w morfologii nic nie widac, nic kompletnie, do samego konca jest idealna" Ja za to znam wielu chorych miesozercow. O dziwo wiecej niz chorych wegetarian... Margines taki tam "A szanowni rodzice nie mogą poczekać aż ich dzieci dorosna i same zadecydują co chcą jeść. Dla mnie to jest chore, wy gdy byliście dziećmi jedliscie wszystko a swoim zabraniacie" gdyby twoje dziecko chcialo zjesc gowno, pety z ziemii albo gazete tez bys mu zabronil. dlaczego nie poczekalbys az dorosnie i sam zdecyduje czy chce to jesc czy nie. Eryujgfdd "Bujdy, poza tym malpy niby roslinozerne a jedza czasem inne malpy i mnostwo termitow." no i?

Gość ma mięso
bialko zwierzece to bialko pełnowartościowe i tyle w tym temacie. Polecam troche fachowej literatury wydawanej m.in. przez Instytut zywnosci i żywienia

Gość wegeM
ja rowniez polecam.