Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksander33

Moja kobieta nie ma ochoty na seks, zasypia przed

Polecane posty

Gość aleksander33

na 100% nikogo nie ma..zawsze o 21 jest juz padnieta ( konczy prace o 15 max) ,zawsze mnie nakreci, zachecia przez telefon, opowiada co ze mna zrobi i zasypia,po 21 jest juz nie do zycia

Gość blebleble...
też tak mam, ale za to o 10 - 13 to jest moja pora ... i zawsze sie wtedy dobieram do mojego męża jak jesteśmy w domu razem. a jak nie to z samego rana :) wieczorem kaput...

ja mam identycznie z facetem tyle ze moj sie mna znudził po 2 latach zwiazku i roku sexu (ja 19)

Gość aleksander33
tylko ze ona jest w pracy do 15 a ja koncze po 18 i nie ma na nic czasu, zanim zjem i sie umyje to juz 20 sie robi a ona zasypia....boze to juz miesiac bez seksu

Gość bleblebleeeee
Ja mam tak z facetem :(

Gość zapach pomarańczy...
Długo jesz i się myjesz, pewnie nic też w domu nie robisz. Kobieta zasuwa na 2 etaty, to zasypia ze zmęczenia. A może nia ma satysfakcji z seksu, bo tylko myslisz o sobie. A dzieci są w tym zwiazku ?

Gość gerber,,,,,,,
ja nawet jak jestem bardzo zmeczona to sie staram zeby byla nam dobrze i zawsze jest....

Gość tofiefie
Heh ja wieczorem to wogóle jestem nie zdolna do niczego... a już do seksu to wcale a wcale... ale a to zaraz po przebudzeniu... wtedy jest cudownie!

Gość zapach pomarańczy...
Skoro autor ma czas siedzieć po pracy przy kompie i obgadywać na forum swoją partnerkę życiową, to taki facet jest nic nie wart. Ma też język, nie tylko klawiaturę, który służy do rozmowy ze swoją wybranką zyciową. Na forum, to może sobie pisać co chce i użalać sie nad sobą, ile chce!