Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzask

ciekawy jestem jak klony polskie wytrzymują w takim upale ?

Polecane posty

Gość zatrzask

a klon polski wygląda tak przy temperaturze plus 20 st. C : - na nogach kalesony - pod kalesonami rajstopy - na stopach balerinki - długi swetr aż do kolan - kurtka zimowa z kapturem obszyty jakimś badziewiem - charakterystyczne jest dla klona polskiego, że przy takiej temperaturze capi na kilometr nie tylko smrodem

Gość twims
Przeczytałam temat i pomyślałam, że to o drzewach będzie :D

Gość zatrzask
niestety ale nie, drzewa nie capią :)

Widać, że zwracasz uwagę na te "klony"! To nie martw się, matole nie wszyscy/kie tak wyglądamy/ją! Są też wśród Polaków i dobrze ubrani... Aaa i jak już zaczniesz się mądrować to -sweter nie "swetr", może trochę się doucz, bardziej ci się przyda, niż zakładanie durnych tematów, matołku:D I nie obrażaj ludzi!!!

Gość zatrzask
tak azale ale za prawdę nikt nie powinien się gniewać, prawda :)

zatrzask, wiesz co? Nie sugeruj, że się gniewam! Ale mi szkoda takich ludzi, którzy są biedni. Zdziwienie co?:) Tacy, którzy nie mają, bo są albo chorzy, albo taki kraj etc. Ja nie biadolę, bo grzeszyłabym. Stać mnie na drogie rzeczy, ale jak pomyślę ,że inni nie mają co jeść to się z tym nie obnoszę i nikogo nie obmawiam. Przykładów mogę mnożyć: koleżanka z podstawówki, która mnie spotkała mów;jaką masz śliczną torebkę, kosztowała chyba ze 100?:) ja tak 120, a prawda taka,że ponad 1300, po co ma być jej przykro,skoro dla niej 100 to dużo? Pomyśl nim podsumujesz kogoś!