Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga...

uwaga drastyczne zdjecia!!

Polecane posty

Gość uwaga...

Gość ja to mam na co dzień
taka praca..... Ale zgadzam się z autorem - trzeba myśleć!

No to szacun dla Ciebie wyżej. Zobaczyłam 3 i chyba 4 to masakra:( Ciało ludzkie. Osobówkę pod tirem jeszcze przetrawiłam, ale ...Następnych nie otwieram, za wrażliwa jestem:( Biedni ludzie.

Gość tjgmdjatwmkhjhjgjh
znacie jakies stronki z drastycznymi fotkami z wypadków

Gość robie obecnie kurs
na technika sekcyjnego i powiem wam widzialam gorsze rzeczy ... co nie zmienia faktu, ze wrazliwe osoby moga doznac szoku.

Gość kto obejrzał wszystkie
ciekawa jestem

Gość uwaga...
wreszcie ktos sie odezwal;)moim zdaniem takie cos to powinni w telewizji pokazywac zamiast glupich reklam, moze do kogos by trafilo, jak ja widze osoby ktore swiezo zdaly prawko, jak szarzuja to az mnie nosi.. ale nikt o tym nie mysli..

Gość ja sie tez wypowiem
ja nie wzruszyło mnie to, moze dlatego, ze takie widoki mam na codzien :( rozbebeszone cwaniaki na drodze :o

Gość robie obecnie kurs
ja obejrzalam wszystkie

Gość uwaga...
do ja sie tez wypowiem a gdzie pracujesz?w karetce pogotowia czy jako kierowca?

To się ptasiek wymądrował:) Ciekawa jestem, czy posłałby kogoś na tamten świat ze swojej rodziny, aby "trumniarz" miał pracę.Żałosne!!

najwiekszym problemem kierowcow jest to, ze uwazaja "mnie to nie spotka" a wydajemi sie, że osoby z tych zdjęć też tak o sobie nie myslaly... obejrzalam wszystkie i 4te jest najgorsze.

Gość madlllen21
ja obejrzalam wszystkie, ale tylko jedno jest tu dla mnie deratyczne..

Gość robie obecnie kurs
Noxelia po jakiej szkole jestes ze bedziesz w kostnicy pracowac, jak sie tam wcisnelas?

To do kostnicy trzeba się "wciskać"?Nie mówcie, że drzwiami o oknami:o

Gość szara moria
obejzalam. Bardzo dobrze ze wrzuciłeś tu te zdjecia. Ja widzialam kiedys liste kontrowersyjnych poprzez brutalnosc i autentycznosc kampanii spolecznych odnośnie bezpieczenstwa na drogach. warto poszukac w necie.

Gość dfsfsf
ja skonczylam na 4 fuj nie dam rady. dlatego tez nigdy prawa jazdy nie zrobie

Gość dfsfsf
otoz to pijani ludzie powodujacy wypadki powinni byc karani jak za morderstwo w afekcie. Wiedzeli co moga zrobic wsiadajac za keirownica!!

Gość ja sie tez wypowiem
jestem cos takiego ala coronerem

Gość robie obecnie kurs
a to w szpitalu czy w jakims zakladzie pogrzebowym ? i jaki certyfikat otrzymasz ? kim tam bedziesz? sorry za takie pytania, ale bardzo mnie temat ciekawi :P

Gość losantoninos
moja sąsiadka wracała z mężem ze szpitala. On kierował a ona siedziała za nim na tylnym siedzeniu. Wjechała w nich ciężarówka i zmiażdżyła cały lewy bok samochodu, tam gdzie siedzieli. Oboje zginęli na miejscu. Przeżyła tylko ich nowo narodzona córeczka, która jechała w foteliku po prawej stronie samochodu. Była to jedyna część samochodu, która nie została prawie naruszona. Malutka miała tylko powierzchowne obrażenia ale aż dziw, że przeżyła bo widziałam zdjęcia z wypadku. To było straszne. Z samochodami nie ma żartów. Tak w ogóle to każdy powinien przechodzić testy psychologiczne do prowadzenia samochodu.

Gość dzikus28
Do Noxelia-nie otwiera się:(

Gość dfsfsf
Noxelia owszem ale autobusy sa neico wieksze i mneijsze prawdopodobienstwo ze sie wbije pod tira......

W Polsce prawo jazdy powinno być dostępne od 21 roku życia, nie 18, pozatym dokładne testy psychologiczne, część NIGDY nie powinna zasiąść za kierownicą.

Dzięki Noxelia za odp. i szacun za to co będzisz robić. Ja za żadne skarby nie nadawałabym się do tego. A propos kierowców powinniśmy wszyscy przechodzić testy psych. co jakiś czas, ja też bo jestem kierowcą już od 17 lat. Jeżdżę bardzo uważnie i ostrożnie, Bóg dał i mam nadzieję,że da abymdalej było bezproblemowo, ale jak widzę jak np. wyprzedzają mnie na podwójnej ciągłej starymi wrakami i cisną, że silnik dygocze to aż się nóż w kieszeni otwiera! Palant jeden z drugim!!! Ja miałabym czym "pocisnąć"jak to mówią, ale po co?! W PL idiotów tyle,że nigdzie nie znajdziemy!

Gość robie obecnie kurs
dzieki Noxelia :)

Gość uldkh
Polacy maja juz taka mentalnosc ze lubia zapierdalac zadne kary nic nie dadza no chyba ze na krzeslo