Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia20x

scrapbooking

Polecane posty

czy ktoś z was orientuje sie moze czy sa jakies hurtownie z materialami do scrapbookingu, gdzie mozna kupic wszystko po cenach hurtowych, moze sa jakies hurtownie internetowe?

Gość wydaje mi się
że najtaniej kupić na allegro u jednego sprzedawcy kilka rzeczy ,taniej to wychodzi nawet z przesyłka wtedy niżeli kupno w zwykłym sklepie

Gość Annika85
Odświeżam temat, bo może ktoś jeszcze będzie tak jak ja poszukiwał materiałów do scrapbookingu. Co prawda dopiero zaczynam i nie znam zbyt wielu miejsc, gdzie można się zaopatrywać, ale póki co wszystko co potrzebne kupowałam tutaj http://pl.dawanda.com/scrapbooking/?free_shipping=&language%5B%5D=pl&location=PL&mailable_in_option=&shipping=PL&sort_by=newest_products i mogę polecić. Do tego teraz trwa promocja 15% taniej, więc tym bardziej:)

Gość akoziarek
Może kogoś zainteresuje, że pozbywam się swoich skrapowych przydasiów; mam w kolekcji: papiery (m.in. Sassafrass, Prima Flowers, Bo Bunny, Pink Paislee itd.) stemple (m.in. Tim Holtz, Prima) tusze narzędzia (bindownica Zutter, dziurkacz Crop'a'dile, nagrzewnica do embossingu) mnóstwo bradsów, tekturek, tagów, albumów kwiaty (Prima) wszystko znajdziecie na allegro, nazwa użytkownika akoziarek

Gość gość
halo halo, jesteście tutaj jeszcze?? mam pytanie- czy są tu jakieś chętne osoby które chciałyby wziąć udział w konkursie? Do wygrania zestaw 8 papierów do scrapbokingu, o wymiarach 29x29 xm i gramaturze 250g. Takich wzorów nie znajdziecie nigdzie :)

Gość gość
Ja wszelkie niezbędne materiały do tego kupuje w jednym miejscu, a mianowicie w tym www.swiatmargo.pl gdyby ktoś potrzebował, bardzo polecam zawsze jestem zadowolona z zakupów :)

Gość gość
ja zawsze tu się zaopatruje scrapshop.com.pl

Gość gość
Również kupuje w swiatmargo.pl . jak do tej pory nie znalazłam żadnej konkurencji dla tego miejsca, mają tam niemal wszystko! :)

Gość scrapmaniaczka
polecam: www.scrapshop.com.pl

Gość gość
scrappasja jest fajnym sklepem gdzie zawsze zamawiam, zapraszam do zapoznania się z moimi pracami cardbyaleksandra.mywebzz.com

Gość Pola

hurtownie to raczej dla tych, którzy prowadzą działalność. Ja się zaopatruję w tym sklepie: <a href="https://www.stonogi.pl/4-scrapbooking">sklep ze scrapbookingiem</a>, wybór niezły, ceny też, a że mieszkam w Poznaniu to odbieram osobiście i nie płacę za wysyłkę (a i pomacam sobię od czasu do czasu jakieś papiery - generalnie, wielokrotnie się przekonałam, że tego typu rzeczy lepiej kupować na żywo niż przez internet).