Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaaaaa

czy moj facet to gej?????????????????????

Polecane posty

Gość zdruzgotanaaaaa

Przenosze z dyskusji ogolnej-mioze tu bedzie odzew mam straszne watpliwosci-mysle ze moze byc gejem ktory sam nie dopuszcza tej mysli do siebie facet jest po 40-tce -kilka razy ludzie ktorzy widzieli go pierwszy raz zadawali to pytanie -po akoholu bardzo gejowaty lub bardzo rzadko agresywny -dwoch bliskich kolegow to dziwne typy-niby jeden ma corke ale juz dlugo jest sam i mam wrazenie ze jest zagubiony w tych sprawach-inni mowia ze obydwaj jego przyjaciele sa chyba gejowaci -w lozku moze dlugo ale zero gry wstepnej-calowal tylko na pierwszych randkach do tego tragicznie -czesto mowi o nienawisci do gejow -seks raz na 2 miesiace -czasem mam wrazenie ze woli z nimi spedzic sobotni wieczor niz ze mna mial zone przez 5 lat i syna...od tego czsu zadnych dlugich zwiazkow-ze mna najdluzszy 2 lata ale sama juz nie wiem co o tym myslec

Gość Czlowiek_z_bliznami
Głupia jesteś :O

Gość zdruzgotanaaaaa
no chyba tak...wysportowany-byly boksre wiec wczesniej o tym nie myslalam a teraz jakos tak skladam to do kupy i ...

Gość Czlowiek_z_bliznami
Każdy przypadek przyjaźni męsko męskiej jest porównywalny do homoseksualizmu. Debilizm, głupota, kretynizm etc. Skoro woli spędzać czas z kumplami to znaczy że to ty jesteś nudna, drętwa i do dupy.

Gość Czlowiek_z_bliznami
porównywamy**** nie porównywalny, jedno zasrane ,,l" a robi wielką różnicę.

Gość patologiczny
Ktos tu sie naogladal Podziemnego kręgu :D

Gość zdruzgotanaaaaa
czlowiek z bliznami-czemu tak agresywnie moze masz racje tego nie wiem moze on tak mnie odbiera ale jakos nie daje mi to spokoju ze mozna byc takim ukrytym gejem nie wiem czy to ze mna czy z nim jest cos nie tak-wiec pytam

Gość patologiczny
To wszystko co napisałas nie świadczy o tym ,że ktoś jest gay'em :O

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nie jest gejem. Amen. Ja też wolałem skoczyć z kumplami na browar niż łazić po parku z taką jedną, która na szczęście znalazła innego :P

mysle, ze masz powody do podejrzen szczegolnie te czeste podkreslanie nienawisci do gejow...zeby przykryc seks 1 na 2 miesiace?? Moze byc kryptogejem

Gość zdruzgotanaaaaa
ok wiec dlaczego wszyscy wokol maja takie podejrzenia-kilka osob sie od nas odsunelo-kilka bylych kolezanek mowilo-trzymaj go z dala od mojego faceta a ja myslalam ze przesadzaja

Gość Mandarol
Może ma jakieś inne problemy w tym temacie, brak aktywności seksualnej nie musi świadczyć o jego odmiennej orientacji a co do ludzi którzy oceniają innych na podstawie wyglądu ....to pozostawiam bez komentarza....z zawodu jestem handlowcem i w swojej branży nie raz widziałem ludzi którzy się przejechali oceniając innych na podstawie wyglądu przy nie ukrywając dużej mojej radości :)

Gość dfghjkl;kjhdfsfghj
up

Gość erterterte
Człowiek z bliznami na innym topiku jasno napisał że chciałby walić w dupala innego kolesia. Naprawdę. Napisał że jest bi. Więc jego nie słuchaj.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Niee, nigdy nie pisałem że chciałbym kogoś walić w doopala :D Nie wstydzę się tego, że nie jestem w 100% hetero, ale nie można mnie nazwać gejem :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Z resztą po tym co biorę teraz jako wspomagacz treningów siłowych mały procent homo całkiem u mnie zanikł.