Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemko-polka

Organizacja imprezy na koniec 4 klasy a niektore osoby robia problemy!!

Polecane posty

Gość niemko-polka

No wlasnie! W tym roku konczymy szkole, i pojawiaja sie tutaj 4 osoby ktore niezintegrowaly sie z klasa, wogole wysmiewani przez otoczenie, takie zrodla odpychajace od siebie ludzi. Przed wczoraj ja niektore osoby z klasy prosilismy ich by przyszli na ta impreze, na pozegnanie sie z klasy to jedna laska powiedziala ze nie chce nas widziec, druga to samo, a jeszcze lepiej dwoch chlopcow. Jeden ze nie ma zamiaru byc w towarzystwie holoty a drugi kazal nam spie**alac. Mam tego dosc, czlowiek wyciaga do nich reke a oni tak sie wyrazaja. Konczymy juz szkole, wypadaloby zeby sie z nami pogodzili, za to ze musielismy ich fochy znosic przez 4 lata. Schowany plecak prosto ze skarga do wychowawczyni lecieli.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ej tak nawiazując do twojego nicka, jesteś poprostu brzydką Polką, czy może masz na nazwisko Muller?

Gość robie obecnie kurs
no a czego oczekiwaliscie, ze po latach upokorzen z waszej strony beda szczesliwy ze tacy kretyni zaprosza ich na impreze ... swoja droga chodzi o impreze na zakonczenie 4 klasy podstawowki czy technikum ?

Gość niemko-polka
Po prostu jakims cudem mialam 5 z niemieckiego, mimo ze sie go nie uczyłam i nie wiele z niego pamiętam. Tu chodzi o coś innego, oni nienawidzą nas za to że im chowaliśmy plecaki, robiliśmy im żarty a ich nie stac było na odpowiednią ripostę. I teraz chcielibyśmy się z nimi pogodzic, dlatego ich prosiliśmy żeby przyszli ale oni nie potrafią docenic gestu z naszej strony.

Gość niemko-polka
Techikum!

Gość meree
przez 4 lata byliście chamscy wobec nich to ja sie wcale nie dziwie, ze nie chcą z wami imprezowac

Gość 544444
ja tez nie poszlam na "pożegnanie" bo miala żal do kjlasy o niekotre sytuacje i nie chcialam ich patrzec na oczy, pastwili siue na demna takze 4 lata, muusieli jakiegos kozla znaleźć jak to w kazdej klasie bywa, wiec odpowiedzcie sobie czy byliscie naprawdy tacy w porządku do tych osob, jak by tak bylo to by sie tak nie skonczyło

To na ich miejscu też bym nie przyszła🖐️ Technikum i chowanie plecaków... To chyba takie technikum dla opóźnionych w rozwoju.

Gość robie obecnie kurs
alles dlatego wolalam sie upewnic, bo po pisowni autora myslalam ze o podstawowke chodzi :D bo w niej o ile pamietam jak chodzilam dochodzi do przetasowania uczniow i zmiany nauczycieli ...

Gość niemko-polka
Ale to były tylko żarty, każdy tak żartuje. Czasami im do plecaków chowaliśmy jedzenie czy posmarowaliśmy im krzesła jakimiś kremami, najczęściej czekoladą że niby zrobili kupę. A potem poskarżyliśmy do wychowcy że oni zaczynają, jedna z tych dziewczyn rzuciła się raz na mnie z rękoma. Ale co oni się dziwią? mało rozmowni, izolują się od ludzi, to powinni przemyślec swoje zachowanie.

Gość niemko-polka
A może powinni się zastanowic nad sobą? Dziewczyny siedziały sobie na korytarzu i nic nie mówiły, nie odzywały się tylko patrzyły się w jedno miejsce. Tamci chłopcy albo siedzieli na korytarzu, albo chodzili gdzieś indziej. Oni sami też nie byli bez winy, a to kogoś któryś z tych chłopaków opluł a to uderzył jakimś plecakiem a dziewczyny również potrafiły to samo robic, jedna z nich rzucila się na mnie z łapami albo potrafiły wyzywac od dziwek itp. Oni się po prostu nie znali na żartach.

Ja ci otworzę oczy... większość najlepszych kumpli z klasy po maturze bedzie udawało na ulicy, że cię nie widzi.. I to się zacznie już jakieś kilka tyg po maturze, więc nie przesadzajcie z ta imprezą... Pewnie wiekszość idzie tam po to, żeby mordę nachlać, a nie żeby się z klasą integrować... A ta czwórka jako jedyna miała odwagę wam to wprost powiedzieć. I brawo dla nich.

Gość sadsfdgdf
uwazam ze to prowokacja albo autorka jest po prostu głupia:)

Gość gdsghfhsa
A żeby przyszli na te impreze i wam wpierdolili :D

Gość a po co tam oni!
Oni się cieszą że nie będą już oglądali waszych paskudnych mord.

Gość Ale z was prymitywy, az zal...
Dokuczaliscie ludziom przez 4 lata bo NIE BYLI ROZMOWNI! Dajcie spokoj, dzieci w podstawowce maja wiecej rozumu...

Jak tak żeście ich traktowali przez te 4 lata, to się nie dziwię, że mają w dupię tę waszą imprezę i nie mają zamiaru przyjść..:O

Autorka coś wspomniała o chowaniu plecaków czyli to musi być 4 klasa podstawówki.Ja tez bym się z hołotą nie integrował.

Gość chowanie plecaków to bardzo
duże upokorzenie.