Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hff djc

M贸j g艂os, pos艂uchajcie

Polecane posty

Go艣膰 hff djc

Uprzedzam, nigdy nie uczy艂am si臋 艣piewa膰, chocia偶 kocham to robi膰 kiedy nikt nie s艂yszy. Wiem, 偶e nie jestem utalentowana w tej dziedzinie ale co o nim my艣licie? Prosz臋 o subiektywn膮 opini臋 i... wyrozumia艂o艣膰:) http://nikakrk.wrzuta.pl/film/7J4hco91QG9/mov0c3

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ka艣ka.aaa
strasznie fa艂szujesz naprawd臋 tego nie s艂yszysz ? Pocz膮tek fatalny, 艣rodek taki sabie do ko艅c贸wki nie wytrzyma艂am. Najgorzej w refrenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uldkh
lepiej od mandaryny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 subiektywna sluchaczka glosu
Bardzo podobny glos do naszej Dody, taki przez nos. Moim zdaniem nic szczegolnego, moze z powodu braku podkladu muzycznego lub braku warsztatu wokalnego. No ale do x factor to sie moze nie wybieraj, nie wiem, moze jestem zbyt krytyczna. Slon na ucho raczej Ci nie nadeptal, ale glos jak glos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkalka
nie gniewaj sie ale raczej nie masz czym zaimponowac i fakt fa艂szujesz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hff djc
??????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kariolka13
witam wszystkich :) je艣li kto艣 z was czuje, 偶e ma trudno艣ci w nawi膮zaniu kontaktu z p艂ci膮 przeciwn膮 i nie potrafi uwodzi膰 to bardzo dobrym rozwi膮zaniem b臋d膮 dla niego kursy uwodzenia prowadzone przez Wy偶sz膮 Szko艂臋 Uwodzenia, Wywierania Wp艂ywu i Rozwoju Wewn臋trznego. Ja skorzysta艂am z kursu dla kobiet o nazwie Alpha Female i by艂a to najlepsza sprawa jaka mnie spotka艂a. Prowadz膮cy s膮 profesjonalni i przesympatyczni a kursy i metody uwodzenia bardzo skuteczne. W ko艅cu potrafi臋 uwodzi膰 m臋偶czyzn ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Udost臋pnij ten post

Lepiej 艣piewaj tylko pod prysznicem, bo ani barwa, ani si艂a nie przyst臋pna, wyjesz wr臋cz jak pies do ksi臋偶yca.

Udost臋pnij ten post

spiewasz dosyc dobrze ale napewno dody pioseny sa trudne bo ja je spiewalam i ciezko wszytskim niewychodxzi po prostu i wogole doda ma alt a ty raczej chyba sopran bo ciezko ci wychodzi zebys pokazala inna piosenke. ogolem glosy masz normalny ladny umiesz dosyc spiewac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te coca cola
nie spiewaj, mo偶e zata艅cz lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagoda?
To Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czes艂aw Mozil
Ma si臋 ochot臋 czasami by膰 pacjentem i no ale, ale to te偶 jest tak a propos tego, 偶e tutaj to by艂o tak cudowne, to by艂o tak fantastyczne, ja si臋 jara艂em i to by艂o seksowne te偶, ale to nie by艂o do艣膰 dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyl膮dowa艂a艣 na fejsbukowej stronie "Najlepsze w膮tki z forum Kafeterii", pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daj sobie spok贸j z tym 艣piewaniem dla publiczno艣ci, nie da si臋 tego s艂ucha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pocz膮tek nie by艂 z艂y ,gorzej z ko艅c贸wk膮 jakby brakowa艂o ju偶 tchu ,musisz popracowa膰 z kim艣 nad wysokimi tonami .

Udost臋pnij ten post