Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hff djc

Mój głos, posłuchajcie

Polecane posty

Gość hff djc

Uprzedzam, nigdy nie uczyłam się śpiewać, chociaż kocham to robić kiedy nikt nie słyszy. Wiem, że nie jestem utalentowana w tej dziedzinie ale co o nim myślicie? Proszę o subiektywną opinię i... wyrozumiałość:) http://nikakrk.wrzuta.pl/film/7J4hco91QG9/mov0c3

Gość kaśka.aaa
strasznie fałszujesz naprawdę tego nie słyszysz ? Początek fatalny, środek taki sabie do końcówki nie wytrzymałam. Najgorzej w refrenie.

Gość uldkh
lepiej od mandaryny

Gość subiektywna sluchaczka glosu
Bardzo podobny glos do naszej Dody, taki przez nos. Moim zdaniem nic szczegolnego, moze z powodu braku podkladu muzycznego lub braku warsztatu wokalnego. No ale do x factor to sie moze nie wybieraj, nie wiem, moze jestem zbyt krytyczna. Slon na ucho raczej Ci nie nadeptal, ale glos jak glos.

Gość lkalka
nie gniewaj sie ale raczej nie masz czym zaimponowac i fakt fałszujesz...

Gość hff djc
??????????

Gość kariolka13
witam wszystkich :) jeśli ktoś z was czuje, że ma trudności w nawiązaniu kontaktu z płcią przeciwną i nie potrafi uwodzić to bardzo dobrym rozwiązaniem będą dla niego kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałam z kursu dla kobiet o nazwie Alpha Female i była to najlepsza sprawa jaka mnie spotkała. Prowadzący są profesjonalni i przesympatyczni a kursy i metody uwodzenia bardzo skuteczne. W końcu potrafię uwodzić mężczyzn ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Lepiej śpiewaj tylko pod prysznicem, bo ani barwa, ani siła nie przystępna, wyjesz wręcz jak pies do księżyca.

spiewasz dosyc dobrze ale napewno dody pioseny sa trudne bo ja je spiewalam i ciezko wszytskim niewychodxzi po prostu i wogole doda ma alt a ty raczej chyba sopran bo ciezko ci wychodzi zebys pokazala inna piosenke. ogolem glosy masz normalny ladny umiesz dosyc spiewac

Gość te coca cola
nie spiewaj, może zatańcz lepiej

Gość Jagoda?
To Ty?

Gość Czesław Mozil
Ma się ochotę czasami być pacjentem i no ale, ale to też jest tak a propos tego, że tutaj to było tak cudowne, to było tak fantastyczne, ja się jarałem i to było seksowne też, ale to nie było dość dobre

Gość gość
Wylądowałaś na fejsbukowej stronie "Najlepsze wątki z forum Kafeterii", pozdrawiam :-)

Gość gość
daj sobie spokój z tym śpiewaniem dla publiczności, nie da się tego słuchać

Gość gość
Początek nie był zły ,gorzej z końcówką jakby brakowało już tchu ,musisz popracować z kimś nad wysokimi tonami .