Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incestor w2

Którego chłopaka byście wybrały?

Polecane posty

Gość incestor w2

podaję 2 opisy przez ciekawość a nie przez to że mogłabym z którymś być ,ale są to tak odmienne 2 typy a jestem ciekawa co wolą laski 1. niezbyt wysoki, tak do 175 cm ,normalna budowa ciała, bardzo ładna twarz, włosy, brunet , zna się na : manipulacja ludźmi, komputery samochody, zainteresowania podobne , bardzo przebojowy i lubiany, pewny siebie, podejście do seksu: w sumie wystarczy mu byle jaki seks z ukochaną osobą, podejście do związków : chetny a w związku zazdrosny i zaborczy 2. wysoki, około 190 cm , też normalna budowa ciała, muskularne ramiona, włosy rudo-blond, twarz ladna zainteresowania : sport, sztuka , psychologia , zna się na ludziach , odczytuje ich emocje itp. nie zna sie na kompach podejście do seksu: chętny , napalony, wiele partnerek, spróbuje wszystkiego, nie ma oporów przed niczym stosunek do związków : niechętny

Gość ania ze szczecina
to chyba facet pisal

Gość incestor w2
haha :D czemu facet?

Gość Julka19x
chyba żadnego bym nie chciała ten pierwszy jest za niski, dalej nie czytam ten drugi napaleniec do sexu a na kompach się nie zna.Też nie dla mnie.Chociaż wzrost ma odpowiedni, szkoda że rudy.

Gość incestor w2
dodam jeszcze , że ten pierwszy lubi zwierzęta, zna się też na tym, oraz ubiera bardziej skejtowsko sportowo drugi ubiera się bardziej jak gej albo banan , niezbyt lubi zwierzęta tzn. nic nie hoduje itp. jesli chodzi o poczucie humoru to pierwszy ma chyba male poczucie humoru i nie lubi kafeterii a drugi śmieje sie z tekstów typu "czoko oko"

Gość aha i achhhh
nr 1, seksu go nauczę :P

Gość mali ludzie maja
serce nisko osadzone i im się macza w gównie :(

Gość cxvvdv
tepoto beirze sie za tego ktory Ci bardziej odpowiada i do ktorego cie badrziej ciagnie.......te mlode pokolenie ma fesss nasrane we lbach

Gość incestor w2
chodzi o to , że ten pierwszy nie chce sie nauczyć niczego w seksie bo mu to niepotrzebne, wystarczy kilka pozycji i seksowna bielizna, nie chce seksu oralnego ani minety ani loda,o analu to nawet nie chce słyszeć , seks w miejscach publicznych też odpada, jedynie seksik w domu :/ :o aa i poza domem nie chce sie też całowac w ogole taki troche oziębły typ i co gorsza pedant a ten drugi to troche ma zbyt kobiecą mentalność, dba o siebie, o ciało, o ubiór, zdrowa żywność, czyta pisemka itp. aaa i jeszcze zakupy ciuchowe lubi i marnuje tam czas

Gość incestor w2
cxvvdv tepoto beirze sie za tego ktory Ci bardziej odpowiada i do ktorego cie badrziej ciagnie.......te mlode pokolenie ma fesss nasrane we lbach tępota nie umie czytać!! ja nie pytam którego mam wybrać! tylko którego laski by wolały, zresztą nie mam wyboru, jeden jest już moim exem, drugi tylko kumplem

Gość incestor w2
ten który jest kumplem to chłopak nr 2 czasami w jego towarzystwie czuję sie jak przy geju jakimś ale z drugiej strony pociąga mnie seksualnie , no z pierwszej strony jednak nie bede uprawiać seksu z kumplem więc niz z tego nie mam

Gość kaRinKa_
przez dwa tygodnie do miesiąca da radę z dwoma na raz kręcić to po co wybierać?

Gość incestor w2
chce mi sie kupe i siku :O

Gość łobożena
a czemu nie możesz uprawiać seksu z kumplem?

Gość incestor w2
bo czułabym się z tym źle , poza tym kocham byłego czyli chłopaka numer 1 , przez pewien czas myślałam że fajnie jakby ten kolega chciał ze mną byc itp. bo w sumie jest całkiem wyjściowy itp. mądry, obaj zresztą inteligentni , zaradni, nie jakieś cioty, obaj mają dużą wiedzę, nie robią błędów ortograficznych, ale teraz czuję że ten pierwszy to mój ideał , nie mogę go zdradzić

Gość rebeka sommer
lepiej powiedz ile zarabiaja:classic_cool: