Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruhfrufhru

wstydze sie powiedziec nowemu chlppakowi ze

Polecane posty

Gość ruhfrufhru

mam 2 endoprotezy bioder:o oklamuje go ze mialam drobny zabieg kiedys na staw bo nie umiem mu powiedziwec prawdy

Gość ruhfrufhru
?

Gość ruhfrufhru
?

Gość ruhfrufhru
no mam spore ograniczenia ale przeciez z tego powodu mnie nie zostawi a skad ty o tym wiesz?

Gość a chodzisz normalnie czy widac
?

Gość ruhfrufhru
normalnie chodze tylko nie moge sie zginac zakladac nogi na noge i nie podciagne kolana do klatki piersiowej dzwigac tez nie moge i tyle

Wiem, bo na tym forum były już tematy o endoprotezach bioder. A może Cię zostawi skoro dowie się za późno. Będzie się czuł oszukany i nie przygotowany na to. Dlatego lepiej powiedz mu to szybko, bo to ważne.

Gość a chodzisz normalnie czy widac
trochę zle ze go oklamalas, powiedz prawdę.

Gość ruhfrufhru
wiem jestem mloda mam 20 lat bardzo ciezko mi sie zyje z tymi ograniczeniami wreszcie poznalam kogos milego, dobrego nie chce go stracic cudownie sie dogadujemy seksu nie bylo bo po bliznach by sie domyslil zreszta trzeba uwazac w seksie nie jestem szczesliwa z tego powodu ale nic na to nie poradze

Gość ruhfrufhru
przyplacilam ten fakt kilkumiesieczna depresja:o zreszta potem jakos sie przyzwyczaiłam ale teraz to znowu wraca

Gość Mandarol
Powiedz, rozumiem że się boisz ale to tak jakbyś wsytdziła się Siebie a nie masz powodu, poza tym szybko wyjdzie kim jest czy Facetem czy chłystkiem

Gość ruhfrufhru
bioje sie ze on tego nie potraktuje powaznie powie acha spoko masz to masz:o ja mam sztuczne plomby i zyje ale on nie zdaje sobie sprawy jakie mam ograniczenia niestety;/ plakac mi sie chce na sama mysl ze musze mu o tym mowic i wyjasniac zreszta teraz mam lekki scisk w gardle na sama mysl

Gość hmmmmmmmmm hmmmmm
a co to takiego strasznego - wydaje m się, że przesadzasz - ciesz się, że możesz chodzić i żyć normalnie

Gość hmmmmmmmmm hmmmmm
ale jeśli jesteś dziewicą to lepiej mu powiedz

Gość Mandarol
i tak ci przyjdzie ci sie z tym zmierzyc, ajk to mowia strach ma wielkie oczy. Jeszcze jedna sprawa napisałem jeśli jest chłystkiem to tego nic nie zmieni a ty się tylko powinnaś cieszyć że w razie w to wyszło to teraz a nie później poza tym chyba już powinnaś wiedzieć jak może zareagować bo jeśli mówisz o tych plombach już teraz że mógłby tak zareagować to jakby spodziewasz się że jest płytki

Gość ruhfrufhru
ciesze sie ze moge chodzic i zyc bez bolu przeciez ale wiecie jestem mloda bardzo mloda i to stad te dylematy;( nie powinno mnie to spotkac ale coz

Gość Mandarol
Ja powiem ci tylko tyle NIGDY NIE DAJ SOBIE NIKOMU WMOWIC ZE JESTES GORSZA NIKOMU osoba ktora cie Kocha bedzie cie wspierac na kazdym kroku

Gość lenarciak z nasienia psa
jestes gorsza

Gość ruhfrufhru
sama czuje sie gorsza bez niczyjego wmawiania

Gość Mandarol
Pracowałem z ludźmi niepełnosprawnymi i są to ludzie z największym poczuciem humoru względem siebie i podchodzą do siebie z niesamowitą rezerwą . Nie ma najmniejszego powodu żebyś czuła sie gorsza od innych. Gorsi sa tylko bezmyslni troglodyci ktorych nigdy nie brakuje jesli jestes normalnym czlowiekiem to jestes juz lepsza od wiekszosci debili chodzacych po ulicy

Gość katty1987.
Jesteś 1000 razy lepsza od pustych lalek z rozjasnianymi włosami i tipsami ja gdybym byla faceta wybralabym Ciebie masz ograniczenia OK gorsze są ograniczenia umyslowe u lasek

Gość Czlowiek_z_bliznami
ruhfru lepiej powiedz co rozumiesz przez stwierdzenie ,,że grałem normalnego" kim ty jesteś? pisaliśmy moze?

Gość Czlowiek_z_bliznami
halooo