Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije piwo boli mnie glowa

Skąd wy macie pieniądze na wszystko ??? :/ mi nie starcza

Polecane posty

Gość pije piwo boli mnie glowa

Moja sasiadka odkad tu mieszkam z rodzicami czyli 20 lat siedzi w domu , nie pracowala przez ten czas nigdzie !! Na utrzymaniu dwoch synów i córka ktora sie wprowadzila ze swoim narzeczonym . Jedyny pracujący to mąż, . Ciagle zakupy,remonty , pelen pakiet kablowki i internet tez kosztuje. Woda na tyle osob. A on jest podobno ochroniarzem ,kur.. inni ludzie to samo , byczą sie calymii dniami w domu , albo pracuja do 16 a na benzynę mają , na cotygodiowe zakupy , wakacje ,nowe ciuchy i inne pierdoly. Skad ja sie pytam ???????

Gość hgfhghj
to ja pracowalam 3 lata w szkole i tez doznalam szoku...dziewczyny ktore zarabialy po 1500-2 tys jako nauczyciellki mialy takie mieszkania ze glowa mala, pietrowe, podlogi debowe....meble nie z ikei ale sprowadzane z daleka...co roku wakacje wlochy, francja, hiszpania, nowe samochody ja bylam najbiedniejsza z moich kolezanek

Gość erterterte
na wakacje można pojechać z oszczędności zbieranych przez cały rok (ja tak robię, że odkładam miesięcznie 100-200 zł tylko w tym celu).. ciuchy nowe - skąd wiesz? Może z lumpeksu? Tam też są ciuchy z metkami. Internet, kablówka to nie są aż tak drogie rozrywki woda też nie a pewnie któreś i tak jakoś gdzieś dorabia

Gość dddddddddddss
jak to skąd ??? z kominatorstwa i złodziejstwa + udawanie biednych w Mopsie

Gość Abbcca
A może inni po prostu umieją oszczędzać, co?