Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyszka

Jestem piękna i inteligentna

Polecane posty

Gość Justyszka

Jestem młoda, jestem piękna, inteligentna, dobrze zarabiam, rozstałam się z facetem z wyboru. Szukam miłości. Nie istnieją już sensowni faceci w wieku powyżej 27l, którzy nie mają jeszcze partnerki... Czy to, że jestem zbyt "silna" ich odstrasza ?

Gość Czlowiek_z_bliznami
To ile bierzesz na klate? Jak powyżej setki to ja bym się bał bo więcej niż 90 narazie nie wycisne :P

Gość Justyszka
:) z tym może być problem..

Gość ahaahaaha
To tak jak ja:-)

Gość Czlowiek_z_bliznami
No to nie ma się czego bać. Aaaaa skąd taka pewność że jesteś piękna?? :>

Gość Justyszka
Nie szukam. Nic na siłę. @człowiek_z_bliznami : kwestia gustu, of course są piękniejsze, ale napisać "jestem piękna i inteligentna" to dość chwytliwe, nie uważasz? :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nooo niby. Każdy może tak napisać :P

Gość Justyszka
logika kobiet to pojęcie, które nie ma sensu w ogóle:) po prostu. jak się szuka? nigdy tego nie robiłam. zawsze się działo samo. mam nadzieję, że tym razem będzie tak samo.

Gość Justyszka
eee, ktoś niepiękny nie napisałby, że jest piękny:)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Osobiście jak żyję NIGDY nie widzałem ładnej Justyny. Wszystkie albo mocno przeciętne albo brzydkie. O ile Twój nick odnosi się do Twojego imienia.

Gość Justyszka
@sponsor (co to w ogóle za nick?? :) ) sam wiesz w takim razie jak jest. Czy to nie desperacja szukać miłości tak otwarcie? Poza tym jak? Portale randkowe? Randki w ciemno? To dopiero musi być krępujące..

zbytnia siła to na pewno nikogo nie odstrasza...może bardziej zbytnia pycha i specyficzne poczucie humoru na swój temat straszny temat...:P

Gość Justyszka
@człowiek_z_bliznami: wiem, wiem, fatalne imię. Niestety nie ja wybierałam, ja tylko z tym muszę żyć:)

Gość Średnio młoda..
eee Ty człowiek z bliznami:P ale z Ciebie pusta głowa :D ja znam kila Justyn i wszystkie są Beautiful :) a Tobie autorko może sam sie trafi a może trzeba dopomóc szczęściu?:)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Imię ładne, tylko że osoby, które noszą to imię są zazwyczaj niezbyt ładne. Oczywiście nie mówię że Ty nie jesteś ładna bo Cię nie widziałem, może stanowisz wyjatek od tej reguły. Tak samo, Małgorzaty są brzydkie jak cholera, nie widziałem ładnej Gośki jak żyję. Jedynie Andrzejewicz jest w miarę przeciętna.

Gość Justyszka
ej, ale na serio, to poczucie humoru też mam. Jestem normalna, naprawdę normalna. Pycha? Tak, tylko wobec you strangers. Generalnie to nieśmiała jestem, może to o to chodzi. Dzięki za wsparcie z tymi pięknymi Justynami:) Kurcze, myślałam, że tu same baby piszą..

Gość Justyszka
W każdej innej dziedzinie (prawie) jestem mistrzem. To chyba jednak nie tak łatwe jak zdobycie kontraktu, przekonanie banku do dobrowolnego zdjęcia hipoteki :|)

Gość Justyszka
@średnio młoda: jak się dopomaga szczęściu?

Gość Justyszka
wpadłam. Tylko nie wiem jak to się robi. Nigdy tego nie robiłam. To chyba nie takie proste. Zresztą sam przyznałeś, że nie jesteś specjalistą w tej dziedzinie:)

Gość Justyszka
Wracając do tematu. Czy facetów odstrasza laska, która jest dość pewna siebie, inteligentna, ładna (niech będzie, że nie piękna), dobrze zarabiająca? Czy wszyscy faceci wolą takie słabe, rozmiękłe kobiety, które aż się proszą żeby je przytulić?

no to siedzimy w tym samym bagienku :) ja planuję od jakiegoś czasu wykonanie programu demonic confidence (wygoogluj), jest on skonstruowany wlasnie na potrzeby takich osob jak ja i Ty, aby rozwiazac dokladnie ten problem :) ale jest bardzo ciezki dla osob niesmialych (ja również taki jestem) jesli jestes z W-wy to mozemy nawet razem go zrobic (nie gryze:P), na pewno byloby nam sie dzieki temu latwiej mobilizowac, a to jest klucz do sukcesu, bo latwo sie po drodze poddac. Jestem niemal pewien, ze po przejsciu DC czlowiek bedzie w stanie sie otworzyc i w koncu znalezc ta swoja milosc

Gość Justyszka
tak, jestem z Warszawy. Czytam.. Ale czy to nie dla facetów tylko?

Gość Justyszka
Oprócz powierzchownej pewności siebie w samym środku jestem małą i przestraszoną dziewczynką, która chce nadrobić słabość imponowaniem sobie własnymi cechami pozytywnymi uwypuklonymi di granic przesady. Ale jestem dzielna mimo wszystko. Wychowanie dwójki dzieci przez samotną bezsrobotną nie jest przecież takie łatwe. Mężczyźni, odzywajcie się do mnie!

Gość Justyszka
Powyższeo posta nie pisałam ja. To co z ego, ze jestem bezrobotna, ale dzieci nie mam!