Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multisamiec

Jak ją do siebie zniechecic?

Polecane posty

to chyba jednak zależy których dziesięciu Japończyków, Polaków lub Cyganów... ;) powiedz jeszcze względem jakiego kryterium oceniasz narodowości jako uspołecznione lub nie? wygląda na to, że bierzesz pod uwagę produktywność i zdyscyplinowanie... a ja wolę jednak naszą polską ułańską fantazję :classic_cool:

Gość Czlowiek_z_bliznami
Z resztą ileś tam osób mnie tutaj kojarzy, znają mój wiek, mój biseksualizm (teraz od dłuższego czasu jestem hetero), o dziwo nawet podszywy bardzo rzadko się czepiają mojego nicka. Całość świadczy o tym że nie zawsze pisałem głupoty :P

czy to Ty pisałeś kiedyś, że jesteś DDA, odciąłeś się od przeszłości, wypiękniałeś i rozwijasz skrzydła? :classic_cool:

Gość Czlowiek_z_bliznami
Karność, dążenie do celu, praworządność (o ile kurrwa prawo ma sens, nie to co w Polsce), kulturę, i także patrzę na odsetek ateistów w danym kraju, tam gdzie największy tamten kraj ma u mnie wielki plus. Japonia pod tym względem jest świetnym krajem.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Powiem Ci tak. Jestem DDA i to widać na piewszy rzut oka. NIe wypiękniłem się i wciąż mam pewne problemy, ale w porównaniu do innych osób z podobnymi problemami naprawdę robię postępy i trzymam się.

no i świetnie :) liczy się, że jest progres, masz dobre nastawienie, na pewno osiągniesz swoje cele życiowe (przynajmniej ja Ci tego życzę) nie wiem po czym można poznać DDA, znam ten termin w teorii, wbrew pozorom wcale nie masz wypisane na czole, że miałeś jakieś problemy w dzieciństwie :) to tylko Twoje odczucia i bariery, nic więcej

Gość Czlowiek_z_bliznami
Dzięki ;) Bariery tyczą się sfery uczuciowej, trudno mi by było być wiecznie dobry i czuły (potrafię taki być) w pewnym momencie mogłoby mi odbić i byłbym przez jakiś czas przekorny, złośliwy i zimny, poprostu przeskurwysyn. Mam opory przed podjęceim jakiejkolwiek wzmianki na temat dziewczyny przy rodzicach. Poza tym to chyba tyle. Fizycznie nie powinienem mieć problemu z panienkami bo brzydki nie jestem. :P Gorzej ze sferą psychologiczną.

idę spać, bo zaraz rąbnę głową w klawiaturę :) wczesne wstawanie daje się we znaki ;) dobranoc

Gość Czlowiek_z_bliznami
Dobranoc ;) Miłych snów.

Gość Czlowiek_z_bliznami
kużwa nie moge spać, mama na mnie nakrzyczała, zwale sobie konia żeby sie nie przejmować.

Gość perfekcjaaaaaaaak
powiedz jej zwyczajnie ze to koniec bo nic do niej nie czujesz, potem zniknij z jej zycia. Nie odbieraj tel. zero kontaktu i po sprawie

Gość ryjekkafeterjany
;P