Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Co sadzicie o wrażliwych facetach?

Polecane posty

Gość jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nie o zaborczych dziwakach,ale wrażliwych lubiących czułość bliskość i wspólne spędzanie czasu z dziewczyną, w różnych ciekawych miejscach?

Gość rowereek
też ciekawy jestem

Gość krups
kobiety takich i takowych nazywają dziwakami

Gość inesss73 sse pałki
ja to lubię wrażliwych tzn. takich co im żal bezdomnych, zwierząt, co są dobrzy i do tego znają sie na sztuce, to jest wrażliwośc a głupek który chce sie spotykac 24 h na dobe i miziać to nie jest wrażliwy tylko egoistyczny gnojek z niedorobionym dzieciństwem

Gość secret006
sądze że tacy mężczyźni są cudowni...to znaczy musi byc tez meski ...jak to na mezczyzne przystalo :P ale kobiety uwielbiaja wrazliwych mezczyzn :)

GIŃCIE MASZKARY!!! :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D

Gość wejdz i zobacz
eh ja mam takiego tylko podlizuje sie jak chce seksu

Gość ostra i zła
wrażliwych lubiących czułość bliskość i wspólne spędzanie czasu z dziewczyną, w różnych ciekawych miejscach? takich lubimy najbardziej.

Gość kkkkkkkkkkkhhyttuyuyuytuy
ja to lubię wrażliwych tzn. takich co im żal bezdomnych, zwierząt, co są dobrzy i do tego znają sie na sztuce, to jest wrażliwośc a głupek który chce sie spotykac 24 h na dobe i miziać to nie jest wrażliwy tylko egoistyczny gnojek z niedorobionym dzieciństwem to tak a te ciekawe miesjca to zbooooookkkkkkkk wytnijcouiuu mu

Gość kkkkkkkkkkkhhyttuyuyuytuy
ja to lubię wrażliwych tzn. takich co im żal bezdomnych, zwierząt, co są dobrzy i do tego znają sie na sztuce, to jest wrażliwośc a głupek który chce sie spotykac 24 h na dobe i miziać to nie jest wrażliwy tylko egoistyczny gnojek z niedorobionym dzieciństwem to tak a te ciekawe miesjca to zbooooookkkkkkkk wytnijcouiuu mu