Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzispytaniedzisodpowiedz

czy jestem geniuszem?

Polecane posty

Ostatnio w serwisie wymienili mi komórkę. Najpierw się cieszyłam - jest radyjko, zdjęcia można robić, zładować pliki mp3. Szybko jednak okazało się, że NIC MI NIE DZIAŁA - nie mam kabli , programów. I dziś? Piszę do was po zładowaniu zdjęć na kompa - to raz, a dwa nawet zgrałam pierwszy plik mp3 na mój nowy telefon i własnie go słucham. OPRÓCZ TEGO wszystko sobie tak rozwaliłam, że musiałam cały PIN wpisywać na nowo no ale to jeszcze nie jest najgorsze bo włączyłam telefon z powrotem a już myslałam, że go popsułam i tyle. Chciałam tylko zapytać czy gdy wpiszę sobie więcej muzyki w opcję WIĘCEJ MUZYKI - a tam chyba jest net - to czy to jest płatne więcej? I w ogole jak wygląda cenowo połaczenie z Netem przez komórkę - ot takie tam połączenie byle jakie - wie ktoś? Chyba za darmo, ale kto wie :(

up

Gość proszek do prania moze
owca wróciła :D :O

Gość fredjetetet
bardzo możliwe że jesteś geniuszem

Gość cześć owieczko
lepiej nie ściągaj muzy z netu w telefonie. Podłącz tel do kompa i poprzerzucaj muze.

Gość ulalala!...
posciagaj sobie z neta muzyczke to Ci zapierdoli tyle z konta ze bedziesz mial jeszcze na minusie :D

Gość cześć owieczko
Byle jakie połączenie (np kafe) nie jest drogie ale za muze możesz troche wybulić. Lepiej wrzuć z kompa :)