Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geogotyn

czy bycie modelem jest niemeskie?

Polecane posty

Gość geogotyn

jak w temacie???

Gość geogotyn
nie odpowie nikt???

Gość geogotyn
ostatnio uslyszalem ze jest i nie wiem co mam o tym sadzic

Gość xMartaxx
do Mofos Nie wiem czy to Ty, ale jakaś kurwa podała temat w którym pisaliśmy na śmietnik i skasowali topik. Wiesz o co chodzi -

Gość xMartaxx
Zobacz sobie na śmietnik -szmata podała po 15 godz.

Gość xMartaxx
Jak ja nienwidzę takich debilek kurwa sama nikogo nie ma to żyje kafeterią i żal jej dupę ściska, soorry ale sięwkurzyłam. ;/

Gość o jakim topiku mowicie???????
:P

Giń maszkaro! :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D

Gość heheeeee
a czy bycie MODERATOREM jest męskie?

Gość model bober
geogotyn => NIE Nie w tych czasach glabie... [ostarni niedziel --> ty faktycznie masz cos nie tak pod kopula]

Gość brum vel broom tos tare cwlic
-ho ;/

Gość geogotyn
czy ktos sie jeszcze wypowie???

facet jako model najczęściej wygląda jak ciotex wymuskany jak laleczka... co innego dbanie o siebie we własnym zakresie , bez wybiegu dla "suczek" ;)

no tak.... zapomniałem , że my jesteśmy cywilizowani i nowocześni... tj."trendy" :D

Czesem rzeczywiście modele wyglądają jak trans kukły bez określonej płci, ale sama profesja modelingu przecież nie ma w sobie komizmu.:P Zależy co taki model ze sobą zrobi.

jak popatrzysz na ulice , to facetom nie potrzebni są żadni modele ,są zbędni , bo ogromna większość wygląda jak dziady , a reszta ubiera się sama...czyli nikt ich nie ogląda...co innego jest z "babsztylami"...:P

No wiadomo, faceci zazwyczaj nie mają takiej potrzeby dbania o wizerunek jak kobiety. Co nie zmienia faktu, że jak któryś już pójdzie w kierunku wyglądu to jest śmieszny.:D

niekoniecznie śmieszny , jeżeli nie wygląda jak trans czy homo i umie dobierać rzeczy i kolory...:P