Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły i załamanyy

MOJA DZIEWCZYNA MA BULIMIE, NIE MAM DO NIEJ SIŁY

Polecane posty

Gość zły i załamanyy

jestem z nia rok, 3 miesiace temu zdiagnozowali u niej bulimie. Waży 49kg przy 165cm, ale ma obsesje, unika jedzenia, jak zje to wiadomo... jest pod stała opieka lekarza. Ja mam tego dosc. to choroba z jej własnej głupoty, jak mozna chciec byc chudsza niz te 49kg? chciałbym sie z nia rozejsc, poznałem dziewczyne normalna, która nie ma obsesji na swoim punkcie. Z jednej strony czuje sie zobowiazany wobec tamtej. Dołuje mnie to wszytko.

uczucie do niej już się wypaliło że chcesz odejść? i mów jej że mniej kilogramów wcale nie dodaje piękna

Gość ble vle ble
pewnie, jak sie pojawia problem to odejsc najlatwiej :O

Gość skąd wiesz że to bulimia?
rzyga w twojej obecności? Bo chyba nie masz pojęcia co oznacza bulimia. To choroba umysłu, która polega na nadmiernym obżeraniu się, pochłanianiu wszystkiego co się da, a potem zwracaniu tego pozywienia. To co opisałeś bardziej na anoreksję wygląda. To też choroba, którą trzeba leczyć. Rozumiem, że musisz mieć zdrową dziewczynę, bo choroby cię przerastają i nie zamierzasz jej wspierać w leczeniu. Uważaj, bo ty pewnie czasami też na coś chorujesz...

Gość Dziewczyna..
Psychoterapia.... bulimia to choroba głównie psychiczna.... powinna isc na psychoterapię...

Pewnie kopnij ją w tyłek, na co Ci taka... Takie choroby to jak każde inne, trzeba je leczyć między innymi dzięki psychoterapii. A jakby miała stany depresyjne to też byś ją rzucił?

i tu jest przykład ,ile warta jest miłośc pojawia się problem koleś chce dać dlugą !!!!!!!!!!! ech ..nie nadajesz się na faceta ..związek to nie tylko piekno ale też czasem brzydota , którą trzeba pokonac wspólnie ,ale to już zależy jak bardzo się kocha i jak bardzo zalezy nam na danej osobie ! tutaj definitywnie pożegnaj się z panną bo nic z Ciebie miec nie bedzie ani wsparcia ani pożytku !!! o huj potłuc takiego faceta !!!

Gość gfgfgf
jeśli ją zostawisz teraz,to ona może sobie wkręcić,że była dla Ciebie ZA GRUBA i dlatego ją zostawiłeś.Powinieneś ją przekonać i ciągle jej mówić,że mogłaby PRZYTYĆ a jak schudnie będzie za chuda.

Gość re6th6r7y
JAK MOZESZ TAK MÓWIĆ...

Gość zły i załamanyy
ni, ona nie obciąża nikogo tym... nawet o tym nie rozmawia, jest normalna jak na codzień... ale swiadomosc,że choruje na to mnie odpycha od niej.

Gość RZUĆ JĄ TERAZ
bulimia nie bierze się ot tak z niczego! z pewnością ty dołożyłeś swoje pare groszy do rozwoju "choroby" i teraz tchórz się przestraszył i chce spierdalać. WON

Gość rolermode
Powiem Ci chlopie jedno masz miękie jaja jestem z kobieta ktora jest chora na bulimie i nie zamieniłbym jej na 100000000 zdrowych kobiet. Są to takie same osoby jak i my, ktore potrzebują wiecej opieki i zrozumienia ktos tu dobrze powiedzial ze zwiazek to nie same piekne chwile ale tez beznadziejne i przykre momenty, ktore trzeba pokonywac i ograniczac do minimum. I nawet żeby nie wiem jak bylo mi zle i cieżko zawsze bede ja wspomagal na tyle ile bede potrafil. I nigdy nie przeszlo mi nawet przez mysl zeby ją z tego powodu opuszczac chodz czasami jest mi ciezko. To jest wlasnie chlopie milosc a Ty jeszcze najwyrazniej do tego nie dorosles!