Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guciowa

co sadzicie o... Placeniu za partnerke

Polecane posty

Gość guciowa

Dziewczyny majac faceta pozwalacie mu na placenie za Was nq. Dyskoteki, kolacje, noclegi? Panowie placicie za swoje partnerki? Co o tym sadzicie?

Gość chciałbym żeby dziewczyna
płaciła sama za siebie.

nic o tym nie mysle, bo nigdy jeszcze nie spotkalam sie z tym, zeby facet pozwolil mi za siebie zaplacic. Ale ja chyba jestem z tych starych czasow gdzie mezczyzni nosili spodnie, nie depilowali sobie krocza i byli facetami po prostu a nie babami.

Gość dość wyraźna
w dzisiejszych czasach wielu facetów przypomina baby, niestety

Gość don morelo
bo w dzisiejszych czasach są duże możliwości rozrywki i jest za dużo suk które lecą na kasę

Gość errorek
ale jak juz jestes z laska jakis czas...

Gość dość wyraźna
chodzi mi o osobowość dzisiaj faceci nie maja osobowosci faceta,,, a pewne cechy przypisywane kobietą

Co za hipokrytki. Ciągle pieprzą, że chcą równouprawnienia, ale oczywiście facet musi za nie płacić.

Gość don morelo
A skąd wiecie jacy byli faceci kiedyś? też były takie cipy jak dzisiaj. a może chcecie żeby facet był alkoholikiem i was bił?

a co ma bycie facetem do alkoholizmu?:D W czasach szkoly sredniej duzo umawialam sie z kolegami i chlopakami na randki. I nigdy zaden nie pozwolil mi zaplacic za siebie mimo, ze naprawde czasem chcialam np. kumplowi piwo postawic. Nie wiem czy w moich stronach tak tylko bylo czy czasy az tak sie zmienily, bo mam kilka kolezanek samotnych i z ich opowiesci wynika, ze faceci dzisiaj sa zupelnie inni. Co do rownouprawnienia to nie mylmy go z zasadami dobrego wychowania:P Ale jak ktos jest chamem to zawsze sobie znajdzie jakas wymowke:P

"Co do rownouprawnienia to nie mylmy go z zasadami dobrego wychowania" Czyli facet ma zapierdalać jak zawsze od średniowiecza, bo tak każe dobre wychowanie, ale baby nie mogą sprzątać, gotować i wychowywać bachorów, bo muszą być równouprawnione. Zajebiście to sobie wymyśliłyście.

Gość don morelo
taaa dobre wychowanie, kiedyś może kobiety byle inne. a co do manier- dlaczego niby facet ma płacić? bo macie cipkę? jesteście wyjątkowe? nie róbmy z facetów szlachciców w tej biednej polsce.

Gość kaśka.aaa
oczywiście że facet powinien płacić za kobieta a każdy facet który myśli inaczej jest biedny i taka jest prawdo no i co mu pozostaje jak tylko zwyzywać od dziwek kobiety które chcą aby facet im np. postawił kolacje czy chociażby kawę.

Gość dość wyraźna
umówmy się tak jedne dziewczyny nie trawią facetów co nie płacą za nie... więc nigdy z takim nie będą, inne lubią płacić za siebie więc zawsze swój trafi za swojego ja naprzykład mogę zapłacić za siebie ale wolę aby facet zapłacił - wydaje mi sie wtedy opiekuńczy

zgadzam sie, ze i kobiety byly inne, ale moze warto tez rozejrzec sie za tymi normalnymi, a nie galeriankami:D Ja uwazam, ze jesli facet proponuje randke to placi i tyle. Jesli sa w zwiazku i oboje zarabiaja to juz ich sprawa jak chca dzielic wydatki

Gość don morelo
wolę zapłacić dziwce za seks niż płacić za kolację, na którą i tak nie miałbym ochoty I nic nie dostać w zamian

jesli facetowi zal zaplacic za kawe dla dziewczyny (a sa i tacy) to swiadczy po prostu o nim nie najlepiej:P Bo nie mowimy tu chyba o zakupach w galerii gdzie facet musi placic za swoja kobiete.

Gość don morelo
otóż to ewelina- kto zaprasza TEN PŁACI, nawet jakbym zaprosił koleżankę, TYLKO koleżankę na pizzę to zapłaciłbym za nią

Gość dość wyraźna
don moreno w takim razie powodzenia w podboju dziwek

Gość shake it it it it l
mi nigdy facet nie pozwolil bym za siebie placila.....

Gość shake it it it it l
don m jestes ciota i tyle:classic_cool:

Gość a ja mysle RZe
facet ma zaplacic bop od tego jest;p to on ma zdobywac kobiete i spelniac jej zachcianki

Gość don dupeno haha
wyliz mi osrana dupe

Gość don morelo
czy wy nie umiećie czytać? jak zapraszam to płace, tylko że rzadko kogoś zapraszam

Gość agentxxm
najczesciej place za laske oczywiscie jesli nie jest galerianka.

Facet płaci za mnie wszystko- od wyjścia do kina po wspólne wakacje, ja czasem funduje jakieś kino czy wypad na deser;) nie zarabiam a on zarabia dosyć dobrze więc skoro chce niech płaci ja go do niczego nie zmuszam.

Ja zawsze płaciłam za siebie, a przynajmniej zawsze usiłowałam to robić bo uważałam, że tak powinno być. Niestety nie spotkałam ani jednego faceta, któremu by to odpowiadało. A spotykałam sie z kilkoma i zaczynając od podstawówki zawsze chłopcy/chłopaki/a w końcu faceci byli urażeni takim zachowaniem. W końcu dałam sobie spokój i teraz mój mąż płaci jak mu tak bardzo zależy, co ja sie będę narażać na fochy albo ataki gniewu :o chce niech płaci.