Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwuś336

problem z chłopakiem...

Polecane posty

Gość malwuś336

mam nadzieje że ktos to przeczyta bo nie chcę sie żalić kumpelom w 4 oczy, bo sądzę że i tak by nei zrozumiały... Otóż od 2 miesiecy gadam z pewnym chłopakiem. Znam go od 6 lat, chodziłam z nim rok do tej samej klasy w podstawówce. Pare miesiecy temu napisał do mnie... no i tak sie zaczęło. Pisaliśmy codziennie nawet po kilka godzin, cały czas się dopytywał kiedy możemy sie spotkać, czy będę chciała ( bo on mieszka niestety troche km ode mnie... w niemczech ;( ) Zawsze wysyłał mi buziaki, rozmawiał o pocałunkach ze mną itd. mówi jak mnie lubi, ostatnio cały czas napominał żebym się z nim spotkała jak przyjedzie na ferie ... a mnie męcża dwa problemy : Na początku gdy ze sobą pisalismy to on zawsze zaczynał rozmowę... teraz to musze ja zaczynać, on chyba nie napisze... ale za to kiedy ja do niego napiszę do dostaję odpowiedź w milisekundzie jakby juz sobie normalnie ja przygotował... o co tu chodzi, czemu sam nie napisze? ;/ No a drugi problem to to... że przedwczoraj mówił że tak bardzo chce sie ze mna zobaczyć, że jeszcze mi jutro wszystko powie co, jak i kiedy.... A mnie wczoraj niestety na kompie nie było.. on pewnie jest juz w moim mieście... ale wtedy WCZORAJ keidy mnie nie było na kompie wiem, że był dostępny np. na facebooku! Ile to wysłać prywatną wiadomość? ;( ja nic nie dostałam, a teraz sobie myśle że on miał mnie w dupie i że napisze do mnie dopiero wtedy kiedy ja zacznę rozmowe, gdy on juz wróci do niemiec... ale dlaczego marnowałby na mnie po kilka godzin dziennie przez 2 miechy jak mu nie zależy? Juz nie wiem co mam mysleć, ale mi troche lżej jak o tym wszystkim napisałam .... pewno mnie w konia zrobił ehh ;/ a wy co o tym myślicie, prosze odpiszcie...

Gość malwuś336
Dodam, ze on ma 26 lat, ja mam 36 lat, miedzy nami jest 10 lat roznicy.

Gość malwuś336
nie mam 26 lat -.- przecież mówiłą że znam go 6 LAT OD PODSTAWÓWKI. Mam 16 lat, jest w moim wieku ,przecież chodzilismy do jednej klasy jak mogłabym być o 10 lat starsza? ;/ nie mam jak się odezwać bo w ogole nie jest dostepny na gg, fb, nk, nigdzie, pewnie jedzie albo juz tu jest, a nie wiem czy ma dostep do internetu ;( komorki jego nie mam bo ma w niemieckiej sieci, za jednego esa bym chyba 10 zł wydała ;(

Gość malwuś336
poradzi ktos jeszce coś?? ;(

Gość malwuś336
dzięki za reklame z allegro ale ja mam tu problem... -_- ;(

Gość baby_to_hvje_cycate
Faktycznie, straszny problem rozchwianej emocjonalnie nastolatki

Gość kiniooo
"baby_to_hvje_cycate" - daj lasce spokój, sam też kiedyś byłeś nastolatkiem i co? Problemów nie miałeś????

Gość baby_to_hvje_cycate
A ona to kurva taka księżniczka, jeśli jej się gość podoba to niech do niego zagada. Nie kierujcie się stereotypem, że to facet musi pierwszy. A jak ten koleś ją oleje to znaczy, że nie chce i niech da sobie spokój. To takie trudne?

Gość ja wiem wiem
myślę że powinnaś szczerze zapytać co się stało że zaczął się inaczej zachowywać, albo chociaż dlaczego nie napisał tak jak mówił. ;)

Gość baby_to_hvje_cycate
I zapytać się prosto w oczy, a nie przez gg