Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galusanonimus*

Czy polacy sa atrakcyjni

Polecane posty

Gość galusanonimus*

pytam tu o mezczyzn. Co im brakuje , a jakie maja zalety w porownaniu z innymi narodami?

Gość ghrrty
sa niesmiali, podrywaja obce dziewczyny po kilku glebszych, chyba ze jest to ich dobra kolezanka

Gość ghrrty
jesli chodzi o wyglad sa bardzo rozni

Gość ghrrty
sa niesamodzielni, wymagaja, by kobieta robila wszystko w domu, a oni ogladaja mecz i pija piwsko, hoduja brzuchy piwne, ale nie zgadzam sie z tym, ze zle sie ubieraja i nie myja, wiekszosc jest zadbana na jakims minimalnym chociaz poziomie

Gość galusanonimus*
Ja nie mam brzucha, mam czyste i wyleczone zeby i nie cuchne, a czasami pachne. Ale jestem niesmialy. Nie interesuje sie footbalem i autami. Ubieram sie w dobre koszule i dbam o siebie.

Gość ghrrty
w moim miescie ubieraja sie raczej modnie, nie wiem jak jest gdzie indziej...

Gość galusanonimus*
??

Gość kjhjgh87
Sa do niczego. Tylko pija i kradna!

łysi sa zajebiści :D najgorzej wg mnie jest z RPA, Samoa, Mongolia, Korea, Kambodza, Japonia, Filipiny, Etiopia, Chiny, Birma i Afryka Zachodnia polak potrafi :D

Gość reddb.
przeciętny polak, morda debila, zakola/łysy , duży brzuchol i wymagania co do kobiet nieziemskie.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
sa tacy sami jak ci z innych krajów czyli różni sa brudni, śmierdzacy i zadbani pachnący:P a czego im głównie brakuje w porownaniu do tych z zachodu? kasy:o

dziewczyna Portugalczyka nigdy nie czulam sie polka moze dlatego jestem "inna" Mi ciebie też :P Wieczorem wyślę Ci na e-maila życzenia. Tylko nie będzie rzadnych wierszyków.

Zdesperowana Domowa Żona bombalciu, brakowalo mi ciebie NIe to się wkleiło w poprzednim poście (wypowiedzi :P )

Gość Ewa1991.
Polacy i tylko polacy! Najprzystojniejsi! PO

Gość fvfbfgfdg
a oblesni jak nie zanidbani i smeirdzacy to chodzące totalne geje, solara, wlosy na zel aaaaaa i jeszcze karki puste wielkie kolumbryny anszprycowane koksami

Gość efnfkenke
wg mnie w większości są po prostu ok, przeciętni. Jest paru mega przystojnych i paru mega obrzydliwych, ale głównie to tacy normalni kolesie. Ja kocham Hiszpanów, jak pojechałam tam z koleżankami to oczu nie mogłyśmy odkleić od żadnego:) Tam większość jest przystojnych, brzydcy to skrajne przypadki i nie chodzi tylko o karnację, ale mają po prostu ładne, regularne rysy twarzy i są lepiej zadbani i zbudowani co do sylwetki. No i polski podryw, nieśmiałość, małomówność:/

Gość =rtete
co Ty,najgorsi są chinole,koreanczycy,japonczycy,no ogolnie azjaci i prawie wszyscy murzyni :O:O polacy są OK,w porownaniu z nimi

Gość Ewa1991.
Mi się tylko Polacy podobają i nie Polaka nie chce * Kocham was, nasi Faceci:)

Gość =rtete
zgadzam sie z Amonarią :D mamy taki sam gust,jesli chodzi o tych najbrzydszych

Gość jgyuygu
no ten z USA ok,a z azjatów Wietnam może być :D ale mówi sie,że to co egzotyczne to bardziej pociąga,a mnie jakoś rzadko murzyni i azjaci pociągają,przeważnie odpychają