Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

geminiona

zabieg falami radiowymi RF - polecacie?

Polecane posty

Witam serdecznie. Od pewnego czasu zastanawiam się nad wykonaniem zabiegu falami radiowymi. Dotychczas korzystałam z regularnych wizyt u zaufanej kosmetyczki, niestety ostatnio skóra pod oczami zrobiła się bardzo cienka, uwydatniła się dolina łez i pojawiły się zmarszczki. Wkrótce skończę 32 lata. Czy zabieg tego typu jest skuteczny? Jakie mogą być skutki uboczne? Na co powinnam zwrócić uwagę? Podzielcie się proszę własnymi doświadczeniami :-)

Gość dziubadziubabenc
nie radzę, efekt co prawda widac ale po roku skóra jeszcze bardziej obwisla niż przed zabiegiem, ponieważ spala się tam tkankę tłuszczową a na twarzy to nie wskazane, bo zaczyna potem obwisać

Wedlug mnie im wiecej wizyt u kosmetyczki, tym gorszy stan skory. Nie polecam odmladzania, ani silnych kremow w wieku 32 lat, mozna sie od tego przedwczesnie zestarzec, bo skora przyzwyczaja sie do kosmetykow. Polecaja kremy przeciwzmarszczkowe juz od 30 roku zycia, sa to zapewne silne kremy, potem trzeba siegnac po mocniejsze i szybko jest sie starym. Trzepia kase i wciskaja kit by tylko sprzedac. Dla mnie to troche przesada odmladzac sie juz w wieku 32 lat, wiec tym bardziej nie polecam fal, pozdrawiam

zależy mi głównie na poprawie kondycji skóry pod oczami. do kosmetyczki chodzę tylko na masaż i maskę algową. czasem decyduję się na mezoterapię bezigłową. moja skóra nie wygląda źle, tylko te okolice oczu.

dobry jest krem pod oczy ziaja. Moze masz teraz gorsza skore pod oczami ze stresu, zle sypiasz . brak jakis witamin itp? Moja babcia uzywala cale zycie tylko krem nivea i nie miala prawie zmarszczek w wieku 80 lat ! miala gladka twarz i dekold bez zmarszczek.

z moją higieną snu bywa różnie, ale odżywiam się bardzo dobrze. nie palę. nie wiem z czego to.. może dlatego, że mam cienką skórę i generalnie szczupłą twarz. pogorszenie nastąpiło nagle. może faktycznie powinnam ponownie uśmiechnąć się do kremów typowo nawilżających. a jaki to konkretnie krem pod oczy?