Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość there is no energy

Dlaczego się speszyła? Powiedzialem coś nie tak?

Polecane posty

Gość there is no energy

Taka dziewczyna na imprezie w domu cały wieczór się patrzyła, czekała żeby tylko do niej zagadać i gdy siadłem obok mówiąc do niej że jest wybitną modelką bo naprawdę szczupła, wysoka z charakterystyczną urodą dla modelek, to ona wstała i się przesiadła odwracając wzrok jakby nigdy nic. Nie wiem może powiedziałem coś nie tak, to chyba powinien być dla niej komplement a coś jednak nie tak. Jak myślicie dlaczego tak się zachowała?

Pewnie patrzyła z nadzieją że jakiś fajny facet do niej zagada, a ponieważ Ty się przyczepiłeś więc zamiast tracić czas na spławianie Ciebie zwyczajnie się przesiadła :)

Gość there is no energy
Tak i co jeszcze powiecie, pojeby

Pewnie pomyślała że sobie z niej jaja robisz :p albo to była jakaś panna z Top Model i obruszyła się że jaj nie poznałeś :D

Gość there is no energy
Z Top Model nie była, zresztą te dziewczyny z tv to mogły by jej tylko po zazdrościć, takiego ciała i urody. Nie wiem dlaczego miałbym sobie robić z niej jaja, co innego jakbym powiedział to jakiejś dziewczynie co ma 160cm wzrostu i ciało wieloryba, ale ona to co innego .

Gość pudel z quadelupy
a może sama o sobie myśli, że jest za chuda? i myślała, że się z niej nabijasz.

Gość pudel z quadelupy
albo po prostu jest wyrafinowana i nie lubi takich tekstów?

Może ma to co ja :D nienawidzi podrywaczy i robi jej sie niedobrze jak tylko wyczuje tekst do podrywu :D Albo byłeś podobny do jej byłego :p