Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i on 1619

Czy któreś z was nie wypadały włosy po ciąży?

Polecane posty

Gość ona i on 1619

j/w

Gość każdej kobiecie po ciąży
wypadaja włosy, bo jest to stan fizjologiczny w okresie ciąży wiele kobiet zwłaszcza tycj, które wcześniej miało słabe włosy obserwuje, że włosy im błyszczą, wzmacniają się, ale to tylko hormony włosy w ciąży wypadaja bardzo nielicznie albo i wcale dlatego po ciąży wypadaja ze zdwojoną siłą, ale tylko te, które powinny wypaśćw okresie ciąży ten stan jest całkowicie normalny i mija z czasem

Gość mamamama26
oj wypadają i to konkretnie - i nie tak od razu - ja się cieszyłam po ciąży że niewylatują ale zaczeło się tak dopiero 5 miesięcy po porodzie - najgorsze że są wszędzie i maluszek ciągle ma je w rękach i trzeba pilnować żeby ich niezjadł..

Gość osopszczoła
każdej kobiecie wypadają!!!! Ten nadmiar wypadających włosów po porodzie to są włosy, które nie wypadły w ciąży.

Gość no one no one no one
kazdej wypadaja, szczegolnie okolo 3- 6 msc po porodzie

u mnie się zaczęło jakieś 2 tyg temu-koszmar-wszędzie w łazience włosy wrrrrrrrry, a było tak pieknie w ciazy :D nic mi nie wypadało, nic tylko znów zaciązyć heheh żart oczywiście :D

Gość A mi nie wypadały!!
Zawsze miałam włosów tyle że nie szło ich złapać w rękę i po ciąży nic się nie zmieniło...do czasu.Po 2 latach zaczęły mi lecieć na potęgę i teraz właśnie jest rok i powoli przestają.Z jednej strony się cieszę bo mogę je sobie normalnie ułożyć,ale z drugiej boję się żeby bardziej nie leciały.Na dzień dzisiejszy cieszę się że miałam aż tyle włosów bo jakby było ich mniej to pewnie była bym łysa teraz:) he.

Gość ona i on 1619
po 2 latach to juz na ciąże winy nie można zwalić to dobrze że komuś nie wypadają na ogólnym tez się jakieś dziewczyny odezwały. Mówicie że nie wyłysieję kiedy ta faza u mnie nadejdzie to będą te włosy które nie wypadły wcześniej? to dobrze bo sie bałam

Gość mi też nie wypadały
ani będąc w ciąży ani po porodzie:) A już minął rok. Szczerze to jak zaszłam w ciąże to bardzo mi zgęstniały włosy i ogólnie się zregenerowały i nikt nie mógł w to uwierzyć bo na ogół jest odwrotnie:)