Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gu17sia

Nadmierne owłosienie

Polecane posty

Witam! Szukam pomocy! Mam problem z nadmiernym owłosieniem na nogach i twarzy, nie wiem jak się tego paskudztwa pozbyć. Czy może mi ktoś coś poradzić? Może ktoś używał jakiegoś środka, maści lub tabletek, które przyniosły jakiś efekt?

każdy lekarz stwierdził, że wszystko jest ok. brałam też tabletki Diane, które nawet i pomogły ale tylko podczas brania tabletek, a po odstawieniu było jeszcze gorzej

Gość ruanda
Zostaje depilacja.... popytaj o laser itp wynalazki, bo żadne kremy nic nie dadzą. A tabletek na to nie ma - skoro hormony masz ok.

To dupnie. Podobno rozjaśniacze Sally Hansen są świetne, ale zapominam zamówić to nie wiem. Możesz spróbować rozjaśniac kremami do włosów, ale to doświadczenia i znajomości reakcji swojej skóry wymaga (a na twarzy to już w ogóle hardcore) No i wiadomo plastry, depilatory itp Kremy do depilacji to szajs

na zabiegi laserowe nie stać mnie, a ciągła depilacja jest uciążliwa. denerwuje mnie jak co dziennie muszę golić nogi i wyrywać włoski na twarzy:(

strasznie jest to krępujące i nie wiem już gdzie szukać pomocy. jeśli chodzi o nogi to można to jakoś zamaskować ale najgorzej jest na twarzy:( całe szczęście że mój mąż tego aż tak nie zauważa (tak mi się bynajmniej wydaje)