Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfaa

mój chlopak mnie krytykuje

Polecane posty

Gość alfaa

j.w. Na każdym kroku, mówi mi że coś nie podoba mu sie w moim wygladzie, zachowaniu.. jest mi przykro ponieważ ja nigdy nie powiedziałam mu co mi w nim przeszkadza, a ma wiele wad. Nie rozumiem dlaczego mi to robi, gdy sam nie jest idealny.. On uwaza sie za najlepszego, najpiekniejszego i wgl. Bóg wie co jescze... kocham go i nie chce zrywac, ale nie mam zamiaru wysłuchiwac tego wszystkiego. Stać mnie chyba na kogoś lepszego...

Gość jaki żal
to może weź się zasiebie a nie na forum się żalisz 🖐️

Gość lilllla
bo tak naprawde on ma o sobie niskie poczucie wlasnej wartosci czuje sie tez gorszy od Ciebie i dlatego tak sie zachowuje

Gość ja mam podobnie
Ostatnio dyskredytuje wszystko co powiem. Zawsze jego musi być na wierzchu. Cały czas próbuje udowodnić, że nie mam racji. Jest przy tym nieco napastliwy. Rozmowy z nim przestały być dla mnie przyjemnością. Zauważyłam, że tylko ze mną tak rozmawia. Z kolegami i obcymi osobami potrafi rozmawiać bardzo przyjemnie, z uśmiechem, bez udowadniania swoich racji. Mam wrażenie, że czuje się lepszy ode mnie i w ogóle ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, na które na pewno nie zasługuje.