Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expracownica

czy porozmawiać po tym wszystkim z szefową?

Polecane posty

Gość expracownica

pracowałam w biurze z kilkoma koleżankami. dostałam propozycję wyjazdu na praktyki zagraniczne więc postanowiłam się zwolnić. powiedziałam szefowej co i jak, nawet zaoferowałam się by pomóc w poszukiwaniu kogoś nowego na moje miejsce. nie składałam wypowiedzenia bo zwyczajnie kończyła mi się umowa, więc z grzeczności dwa tygodnie przed oznajmiłam, że nie chcę jej przedłużać. z szefową zawsze bardzo dobrze się rozumiałam, miałyśmy świetny kontakt i myslałam, że mnie zrozumie a ona stwierdziła, ze ja cos sobie wymyslilam z tymi praktykami zagranicznymi, ogolnie posprzeczalysmy sie. choc ona nie zawsze byla w porzadku wzgledem mnie to ja chcialam rozstac sie w zgodzie. no ale najpierw zaczela mi ubliżać, oskarzac o klamstwo a na koniec poprosila, zebym ktoregos dnia przyszla do niej i sobie porozmawiamy na spokojnie, zeby wyjasnic ta sprawe i nie rozstawac sie w konflikcie. wszystko byloby dobrze, gdyby nie to, ze ona mnie obgaduje za plecami "ze cos sobie wymyslilam". malo tego, ona w czasie rozmowy ciagle podkresla jaka to jest pokrzywdzona i jaka ja jestem zla a nie daje sobie powiedziec, ze ja tez cos czuje- dla niej liczy sie tylko co ona mysli i czuje. niedawno dowiedzialam sie od kolezanki z pracy, ze ona caly czas czeka az ja przyjde i z nia porozmawiam. co byscie zrobili? poszlibyscie na rozmowe z nia?

Gość expracownica
up

Gość madamme duperi
ale ty naiwna jesteś, takie sprawy załatwia się w sposób formalny, choćbyś pracowała u własnej matki

Gość expracownica
no moze i jestem naiwna, ale chcialam byc w porzadku, pracowalam z nią 3 lata.

Gość expracownica
acha, jak sie zwalnialam to przyszlam i powiedzialam, ze nie bede chciala przedluzac umowy, powiedzialam dlaczego. nie chcialam byc jakas mega oficjalna bo nigdy nie mialymsy takich relacji, a ona zaczela mnie najezdzac, ze cos sobie wymyslilam, ze sie nie spodziewala tego po mnie po takim czasie wspolpracy

Gość warchołłł
głupia jesteś i tyle ci powiem, twoja szefowa nie lepsza, gdzie ty pracujesz?

Gość expracownica
pracowałaaaaam!! na kurzej fermie

Gość fiolla252525
o k... nie chrzań, to se pogdakały

Gość expracownica
pracowałam w biurze. na moim miejscu poszlibyscie z nia porozmawiac? bo ona czeka az przyjde

Gość expracownica
z kurzą fermą to podszyw

ta kobieta powinna zachowac powage i pozwolic mi odejsc w ogole nie powinno ja interesowac co jak i dlaczego, rozryczała sie przy mnie by mnie zatrzymac.

Gość kraszankaQ
to niech czeka, co ty jesteś jej coś winna? czujesz się winna? musi ci dać świadectwo pracy po 7 dniach od zakończenia pracy, co cię więcej obchodzi, nie da się i tak odbudować tego mostu

Gość qujawianka
niektórzy szefowie nie mają klasy, nic na to nie poradzisz, ja bym nie poszła, chyba, że miałabym w tym interes np. uzyskanie pisemnych referencji na kiedyś

nie mam w tym interesu, zresztą ja nie chce isc bo wiem jak bedzie wygladala ta rozmowa. ona bedzie myslala tylko o sobie bo to egoistka. tylko sie boje ze jeszcze w zyciu na nią trafię. nie chce isc z nia porozmawiac bo nie chce znowu przez te nerwy przechodzic. tylko pytam o wasze zdanie bo moze wypada isc