Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek000

przyjaciele

Polecane posty

Gość smutasek000

czy tylko ja nie mam przyjaciol??mam kilku znajomych i nic poza tym...czuje sie samotna..jest mi starsznie przykro i smutno :(

Gość drzewko82
ja też nie mam przyjaciół tylko kilku znajomych ale mam za to kochanego chłopaka;)

Gość smutasek000
dzieki bogu tez mam meza ktory jest moim najlepszym przyjacielem,ale brakuje mi spotkan z kolezankami,wspolnych zakupow,wypadow na piwo czy kawe.. powiedzcie czy cos jest z nami nie tak?

Ja nie wiem czy mam, są osoby które mogą się za nich uważać. Ale chyba tylko one tak myślą, bo dla mnie w głębi przyjaciółmi nie są. I nie wiem czy kiedykolwiek ktoś będzie. Może nie trafiłam na naprawdę pasujące do mnie osoby po prostu

Gość smutasek000
calkiem niedawno mialam przyjaciolke z ktora znalam sie od wielu,wielu lat..i przed najwazniejszym dniem mojego zycia pokazala jaka jest naprawde,zazdrosna i zawistna...nasze drogi sie rozeszly..chyba faktycznie tez nie spotkalam osoby z ktora bym sie rozumiala :)

Ale mi na razie dobrze jest jak jest:) Ciężko mi zaufać w pełni, chyba nie ma na świecie osoby której tak ufam, to z tym związek też ma. Najgorsze, że ludzie myślą, że im ufam, bo wobec niektórych jestem bardzo otwarta, szczera i w ogóle.

a może by tak wyjść do ludzi i kogoś poznać? może w pracy znajdzie się jakaś bratnia dusza, albo na siłowni? jak będziecie siedziały w domu cały czas to nie znajdziecie przyjaciół, dajcie się poznać:)

Gość smutasek000
ja niestety pracuje sama :/ Nie mieszkam w Polsce i zaufajcie mi,polacy na obczyzne wcale nie sa przyjacielscy,jezeli komus sie uklada chociaz troche lepiej do glosu dochodzi zazdrosc:/Razem z mezem czesto wychodzimy do baru ,parku czy kawiarni..jakos nikogo ciekawego w ten sposob nie poznalismy

Gość smutasek000
staram sie:) ale na przyklad dzisiaj jest taki piekny dzien ,moj maz w pracy a ja sama i co mam zrobic? Wyjsc na spacer i mowic do siebie? Az mi sie plakac chce :/

Gość smutasek000
no wlasnie co by bylo gdyby nie kafe :) ksiazki,spiewanie,pisanie,gotowanie,bieganie juz mam za soba:) chcialam sie wybrac na joge ,niestety nie mam z kim a sama jakos tak sie krepuje :p Zaraz zapuszcze sobie jakis film i tak mi wieczor zleci:) Nie ma sie co zalamywac,wkoncu kiedys ktos sie pojawi ;) trzeba miec nadzieje:)

Gość smutasek000
no wlasnie ,czego sie wstydze? hmm..nie wiem! masz racje!! we wtorek ,zobacze co sie da zrobic,a co mi tam! sprobuje!!