Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeenn

Dlaczego na kafe mówicie ''fotełe'' , ''topełe'' , ''porawiame'' ????

Polecane posty

Gość deeeeeeenn

Co to za slang ?

Gość deeeeeeenn
pozdrawiame **

Gość ojojojojojoj
bo tu dałny som

Gość Akceptejszyn
ja też chcę wiedzieć skąd się to wzięło?

Gość diididiid888
prawiczek bez wiary , NB i kilka innych osob stworzylo ten slang a reszta kopiuje tych kretynufff

Gość mam to na uwadze
bo to jest slang z forume f23 :) poszukaj w google.

Gość patologiczny
Kod:http://rapidshare.com/files/51255233/My_stulejarze_z_F23.pdf e-book prezentujący pewien okres z życia f23 - forum o2 - rozmowy kulturalne o seksie i związkach. Przez większość uważane za forum debili, kretynów i spamerów a przez użytkowników ( stoolejarzy ) za jedyne miejsce do którego jak już się raz trafi.. to już tylko można tam przegrać życie. Forum to cechuje się swoistym poczuciem humoru nie dla wszystkich przyswajalnym. W ebooku znajdziecie naprawdę niewielką część dowcipnych, inteligentnych oraz głupich postów userów f23.

Gość nudzimisie
bo idiotełe nie brakuje.

Gość hmmmmm.... ...... ....
dokładnie to już było kilka lat temu na o2 "na rozmowach" ;) :) zaglądacie tam jeszcze - ja kilka lat temu tak... dzisiaj chyba już nie dałbym rady przetrawić takiego poziomu :D :D :classic_cool:

Gość prooowowooo
Wiele najlepszych prowokacji jest ciągle zakladana przez jedne i te same osoby ;) Znacie idiote ktory ma taki nick : Krzystof 18 Gdańsk, Renata 48 Wrocław itp ... to jeden ze stoolejarzy :D

Gość Ktoś z tematu
wszystko nie tak :o kiedyś na dziale ogólnym przytrafiła się pannie litrówka niestety, zaczeto sie z niej tak w ten sposob nasmiewac ,krytykowac ,i cale gimgowno podlapalo i tak pisze teraz :o az rzygac sie chce :o

Gość bfvgbfgbf
jaka literowka? :O na f23 wierza ze koncowka 'e' swiadczy o jezyku hebrajskim i tak mowia zydzi do siebie, debile :O dlatego najpierw wszystko bylo: 'szokE' dopiero potem dodawali 'e' do innych slowek :O

Gość Ktoś z tematu
22.04.2011] 20:22 [zgłoś do usunięcia] prooowowooo Wiele najlepszych prowokacji jest ciągle zakladana przez jedne i te same osoby Znacie idiote ktory ma taki nick : Krzystof 18 Gdańsk, Renata 48 Wrocław itp ... to jeden ze stoolejarzy " i to nazywasz prowokacjami ??? i to najlepszymi ??? opanuj sie dzieciaku :D

Gość patologiczny
Zostalem zgwalcony przez 3 kolegow Moja ex ma raka , zajebioza Moja zona zdycha w szpitalu Ojciec mnie dotyła w nocy Ojciec mnie podgląda pod prysznicem Mąz zdadził mnie z moją córką to część z twórczości kolegi Krystiana..hmm :D