Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polawesolaka

tabletki zostaja mi w przelyku

Polecane posty

Gość polawesolaka

Od miesiaca mam problem - tabletki zostaja mi w przelyku :( Popijam je woda a one i tak zostaja w przelyku, rozpuszczajac sie tam :( Kilka razy wymiotowalam pozostalosciamy po kapslulkach ... co mi moze byc. Czy moge uszkodzic sobie przelyk z powodu tego, ze to co jest w kapsulkach rozpuszcza sie w przelyku ? Jedzenie normalnie przechodzi, woda tak samo.

wąski przełyk? Mi lepiej tabletki przechodzą z gęstym sokiem.Nawet nie czuje,jak przechodzi przez gardło. Spróbuj popić z jakims Kubusiem czy podobnym. I moze jak juz polniesz,to wypij go jeszcze trochę:)

Gość polawesolaka
dzieki sprobuje :)

Gość fvdbsjb
tabletki pozostajace w przelyku moga go uszkodzic. Tez tak mialam i powiem co mi pomoglo. Najpierw polykalam tabletke i popijalam woda, a pozniej polykalam kilka takich kuleczek chleba. Bralam zgnieciony chleb bez skorki i taki zbity polykalam. To przepychalo te tabletki

Gość polawesolaka
dzieki :)

A może raz tak CI sie zrobilo samo i teraz przez to jesteś zestresowana jak łykasz i przełyk sam Ci sie zaciska...Mi sie tak robi jak pomyślę,że mam połknąć tą wielką pigułkę,którą mam w buzi