Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana synowa i zona

co ja mam zrobic, co wy byscie zrobili na moim miejscu. Jestem mezatka z dwojka

Polecane posty

co ja mam zrobic, co wy byscie zrobili na moim miejscu. Jestem mezatka z dwojka dzieci...moi tesciowie to dobrzy ludzie, zawsze pomagali nam finansowo jak nie dawalismy rady, zawsze moglam na nich liczyc...ale to taka rodzina gdzie wiecznie brakuje im pieniedzy, maja kilka kredytow na glowie, dlugii i tak jakos ciagna od pierwszego do pierwszego. Pomagalismy sobie wzajemnie jak byala taka potrzeba. Przewaznie to maz pracowal a ja zajmowalam sie domem. Ale dzieci dorastaja i zaczelo nam brakowac kasy, poszlam wiec do roboty zeby zylo nam sie lepiej. I wszystko bylo by pieknie i idelanie, nie musielibysmy znowu liczyc kazdego grosza, moglibysmy pozwolic sobie na wiecej gdyby tesciowie nas nie wrobili. Kilka lat temu wzielismy dla nich dosc duzy kredyt. Ja bylam przeciwna temu od poczatku ale maz mnie namowil na to. I ok, pierwsze kilka miesiecy tesciowa splacala, a potem...juz nie. Zaczely przychodzic upomnienia, przypomnienia od banku, potem od sadu. Tesciowa znalazla sie w bardzo zlej sytuacji finansowej, zeby jakos to odkrcic wzielismy inny kredyt na siebie zeby splacic tamtemn. Obiecala ze bedzie juz splacac...i lipa. Dalej nic. MYsmy nic nie wiedzieli ze nie splacaja, oni mieli faktury wszystkie. Zaczal odzywac sie komornik, oni niby kombinowali jak to odkrecic i wogole ale gowno z tego wyszlo. No i pan komornik siadl na wyplate meza. ZAbiera nam prawie 1000zl, a dla nas to ogromna suma. Ale tak sie zlozylo ze wlasnie od tego czasu zaczelam prace i zarabiam niewile ponad 1000zl to czyli i tak wychodzimy na zero, tak jakbym ja spalcala ich raty teraz.

i nie zyje nam sie wcale lepiej finansowo bo po odciagnieciu przez komornika zarobkow i tak mamy tyle co wczesniej i nadal liczymy kazdy grosz. Tesciowa mowi ze ma mnie na sumieniu i na tm sie konczy. Przez to psuja sie naze relacje a zawsze byla moja przyjaciolka moge nawet powiedziec. Niby kombinuje,, chce wzoasc drugi kredyt zeby to splacic i co??Obiecala mi ze bedzie nam co miesiac oddawac ta zabierana kwote, ale juz mija drugi miesiac i tej kasy nie widze.

Gość pierwszy kredyt
nic was nie nauczył :-O można było się spodziewać, że sytuacja się powtórzy. A na co wzieli te kredyty?

Gość noiiii
dziewczyno nie tylko ty masz problemy kazdy jakies ma zycie!!!

maz tez niby wsiekly, kiedys mowil ze jak dojdzie do takiej sytuacjii co jest etraz to cytuje: pojde tam do nich i ich rozniose, tak nie moze byc, ja im powiem co tzreba. A przyszlo co do czego i niby wkurwiony ale powie ze co on niby moze zrobic, ze tez go to wkurza no ale nic nie poradzi...gadka szmatka a my bez kasy. Nowe wydatki, corka do szkoly, syn do przedszkola i skad na to wszystko brac kase jak wpadlismy w takie gowno???? Co wy byscie zrobili??Ocencie prosze ta sytuacje bo ja juz niemam sil..nie po to pracuje 10godzin dziennie zeby nawet nie widziec swoich zarobionych pieniedzy...:(

Gość szkolny mundurek
nz twoim miejscu mimo jaj może szczerych checi nie licz na to że będzie spłacac.....nie ma z czego.

Gość derbe be
a dlugo musicie jeszcze ten kretyd splacac?

jak juz pisalam mieli kilka kredytow i chcieli splacic tym kredytem tamte i nam oddac 2000. Oddali a co zrobili z reszta to juz nie wiem tak naprawde, nie wnikalam. Wzielismy drugi kredyt bo sytuacja nas zmusila...tesciu wyjechal za granice by zarobic, tesciowa zostala sama z dzieckiem, nie pracowala. POtem okazalo sie ze tesciu ja tam zdradzil, jak wrocil mieli sie rozwiesc, tesciowa byla na skraju zalamanie nerwowego i wtedy zeby uchronic sie od komornika musileismy my splacic to zadluzenie, wiec wzielismy drugi kredyt na nas ktory splacamy do dzisiaj. Sytuacja nas zmusiala. Oni sie jakos pogodzili ale dlugi jak byly tak sa...

oj no niewiem...dlugu jest jakies 15tys. Wiec z jakies poltora roku mysle...

Gość noiiii
to masz teraz nauczke:/

Gość pierwszy kredyt
Zrób awanturę! Zarzadaj kategotycznie, żeby tesciowie cos z tym zrobili. Ja bym chyba zerwała kontakty.

Gość derbe be
i wlasnie to jest twoj problem ..wzieli kredyt a ty nie wiesz na co..nie wnikasz..z tego co piszesz, to nie byl ich pierwszy kredyt..czyli na co biora te kredyty, konkretnie?..na remont domu, na nowa pralke, na podroz...?

Gość pierwszy kredyt
na co oni wydali te kase?

Gość 15 tys...
to rzeczywiscie majątek:O

no kuzwa .. dla mnie 15 kola to majatek. Tym bardziej ze 1000zl miesiecznie komornik nam zabiera, Moze dla ciebie to pikus ale dla mnie nie. Mamy dzieci, wydatki. Nic juz na kredyt nie mozemy wziasc jak bysmy nawet chcieli. Niewiem na co, chyba splacili inne dlugi i kredyty, tak mowili. Mam nauczke ale maz tym bardziej, to on mnie namowil a ja od poczatku mowilam ze nie. Teraz mi przyznaje racje i mowi ze bedzie teraz mnie sluchal.

wkurwia mnie to bo zawsze tak od pierwszego do pierwszego, nic nie udawalo nam sie odlozyc. A teraz jak zarabiam to byzmy mogli sobie cos kupic, gdzies wyjechac, zyc bardziej na luzie i nie liczyc tak kasy. A jednak mimoze pracuje, to gowno z tego wyszlo bo prawie cala moja wyplata idzie na splate komornika.

Gość no to tragedia
nie tylko ty masz problemy ,kredyty itd mnustwo ludzi w Polsce trzeba było myslec wczesnij co sie robi

Gość ja wam pokaze555
szmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkieszmaty i dziwki brzydkie

Gość FGDGDFGDG
1. zażądajcie od teściów żeby ruszyli te dupska i spłacili część kredytów 2. dogadajcie się z komornikiem żeby brał mniej kasy od waszych zarobków 3. dogadajcie się z bankami żeby zmiejszył raty 4. KURWA SKOŃCZCIE JUŻ RAZ NA ZAWSZE Z TYMI CHOLERNYMI DŁUGAMI!!!! UŻYWAJCIE MÓZGUUUUUUUU NA PRZYSZŁOŚĆ I NIE FUNDUJCIE SWOIM DZIECIAKOM NĘDZY!!!!

Gość ociec
Masz klucze od chaty teściów. Masz jakiegoś kolegę, krewnego z vanem? Ja na twoim miejscu pod ich nieobecność bym tam wpadł, ogołocił chatę ze wszystkiego co da się sprzedać: tv, dvd, pralka, lodówka, biżuteria, łachy. Przy okazji może znajdziesz jaja swojego męża. A jak mężowi to nie pasuje to spakuj mu walizy i wygoń do teściów.

nie chce zmniejszac naszej raty bo chce szybciej to splacic. Pozatym i tak mamy na max okres czasu przyznany czyli na 6 lat. Ja im mowilam, tlumaczylam, tesciowa wie ze jestem wkurwiona, pisalam jej ze jestem zla na nich, ale co oni moga...czym splaca??Nikt im juz nie da kredytu. MY nie mielismy nigdy dlugow, kilka razy wzielismy tylko cos na raty i to na male kwoty, zadnych pozyczek nie bralismy, wszystko bylo cacy az sie nie wpiedolilismy w takie bagno...

Gość derbe be
on bedzie cie sluchal, do czasu jak splacicie kredyt..potem juz nie koniecznie...wiem, jak to jest..moj ojciec pochodzi z takiej rodziny..wiecznie na cos brali kredyty...jednym kredytem splacali drugi ich motto byl "jakos to bedzie"..a moja mama byl ta zla, bo nie chcial im zyrowac tych kredytow...jak sie okazalo to miala racje, potem wybuchla afera i okazalo sie, ze byli zadluzenie na bardzo bardzo duzo...w bankach i u prywatnych ludzi...

Gość barrrakuda...
ociec z ktorych slumsow piszesz?

no przeciez nie wyniose im sprzetu z domu...pozatym oni teraz sie wyprowadzili do ojca tescia bo jest chory i musza sie nim opiekowac, wiec mieszkaja teraz nie u siebie i wszystkie swoje klamoty wzieli ze soba. No tak, masz racje, maz niema jaj. POgada pogada i tyle z niego. Akle wcale mu sie nie dziwie bo co niby innego moze zrobic??? A czy da sie tego komornika przepisac na tesciow??Jjesli tak to jak to zrobic???

Gość FGDGDFGDG
CHCESZ JAK NAJSZYBCIEJ SPŁACIĆ ALE JAKIM KOSZTEM??? chcecie zżerać tynk ze ścian i wziąć kolejny kredyt na spłatę reszty długów bo nie wyrabiacie??? jak macie małe zarobki i duży kredyt to takie coś spłacać trzeba niewielkimi sumami żeby nie czuć dotkliwie tej nędzy :O

Gość FGDGDFGDG
i oczywiście zmusić teściów do działania skoro wciagnęli was w takie bagno

Gość ociec
A auta teściu nie ma by go opylić? Kolejne proste rozwiązanie: piszesz ze teściowie wyprowadzili się, więc wynika z tego ze ich chata stoi pusta? Moze trzeba tę chatę wynająć, a wy bierzcie z tego kasę. Jesli mieszkasz w wiekszym miescie miesiecznie to będzie niezła sumka.

nie chodzi ze bedziemy zrzerac tynk ze scian...starcza nam spokojnie, jak wczesniej ale musimy sobie troche rzeczy odmawiac, a nie chcialam zeby tak bylo, chcialam zebysmy mieli wiecej kasy na przyjemnosci i poszlam do pracy dlatego. Puki co wychodzi na to ze po odciagnieciu od komornika mamy cos ok 300-400zl wiecej dla siebie niz wczesniej :/ z mieszkaniem to nie taka prosta sprawa. Mieszka teraz tam ich syn bo on nie pojechal z nimi.