Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męzatka

Mąż rozwalił mi dwa ciasta, totalna załamka :(:(:(:(

Polecane posty

Gość Męzatka

Jestem tak zdenerwowana że nie wiem co zrobie. Dzisiaj przez całe popołudnie i wieczór piekłam sernik i jabłecznik. Pięknie mi wyszedł, postawiłam na szafce do wystygnięcia, a mąż akurat przechodził, sięgał po wode i obydwa ciasta w blaszka wyglądowały dnem doo dołu na brudnej podłodze :(:(, jabłecznik rozwalił się prawie na miazge, a sernik cały pokruszył i zewnątrz cały brudny, chyba się popłacze zaraz :(, tyle roboty na nic, wszystko tak pięknie mi się udało a tu klapa, chyba go zaraz zabije ponownie (niezła awantura się stała) on oczywiście nie czuje się winny i oskarża o to mnie, że postawiłam wode blisko ciast.. głupek jeden

Gość Męzatka
pocieszy mnie ktoś :(

Gość ja bym ci nakopał
ma chłop rację,ciesz się ,że ci nie wpierdolił,chyba że wszystko przed tobą,hahaha

Gość gggg343
haha zonk ! ;D

Mi pies zjadł pasztet. Nie tylko ty się dziś namęczyłaś na próżno, choć domyślam się, ze to marne pocieszenie :)

Gość 15 tys...
a i le w tym roboty sernik i jabłecznik:O

Gość ksjdkjdi
Tak niestety bywa, nie gniewaj sie, nie zrobil przeciez tego specjalnie. Mnie tez moj dzis wkurwil, bo zawsze wszystko wie najlepiej i mi doradzal, a najbardziej mnie wkurwilo, ze on jednak mial racje.

Gość ko785
wysłać do sklepu jutro, niech kupi

moja mama kiedys zrobiła mazurka postawiła na balkon i później prosto w niego weszła :)) także jak widzisz takie wypadki chodzą po ludziach, masz czas zrobisz jutro chociaż jedno szybkie

Gość no to tragedia
ja sku...:o do gazety jeszcze idz:O

Gość żonęmamwdupie
Hehe,ja to takie rzeczy robię specjalnie,ale udaję że przypadkowo i bardzo potem przepraszam.Może dwóch na raz bym nie zrzucił ale jedno raz wylądowało na podłodze,nie mówić już,że często coś ląduje w czymś,w czym nie powinno się znaleźć. Robię tak bo jej nie na widzę,tylko udaje że jest na odwrót.Jak za mnie wychodziła,to była zgrabna,śliczna i młoda,teraz jest już po 30-stce i parę kilo jej przybyło.

Gość dooo żonęmamwdupie
debil:O

Gość przy serniku duzo pracy
:D:D

Gość ja wam pokaze555
dobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmato

Gość Męzatka
Wiecie, w sumie, nie byłam bym aż tak zła, ale on nie ma nic sobie do zarzucenia, i jeszcze mi przed chwilą powiedział "prawdziwa baba to moze i 2 serniki upiec a nie" :O, żal mi jest. Ale napewno drugiego nie upieke, ma iść do cukierni jutro i kupić wielki kawał sernika i jabłecznika ze swoich pieniędzy hehe ciekawe ile zapłaci :D:D, a ciasto musze mieć, bo rodzina przyjeżdża :)

Gość Kapitan zibi
trzeba porzadek w kuchni miec niechluju:P

Gość zza rzeki
ja chce przepis :)

Gość LunaLunaLuna
masz az tak brudna podłoge w domu, ze jak piszesz "a sernik cały pokruszył i zewnątrz cały brudny"??? litosci, jak mozna byc taka syfiara?

Gość Męzatka
no cóż, jak cały dzień gotuje, chodze smaże pieke, to wiadomo że podłoga się ubrudziła, a przecierz po tym wszystkim to nie leciałam z jęzorem myć tylko chciałam troche odpocząć, tym bardziej że jutro to samo..

Gość LunaLunaLuna
no wyobraz sobie,ze ja tez cały dzien dzis gotowałam,pieklam do tego po kuchni latało mi male dziecko :Dale podoge mam czysta i nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej:O jestes brudasem i tyle:O

Gość ksjdkjdi
To ci niezle powiedzial, rozpiescilas go tym ze wszystko robisz i tyle. Ja umiem gotowac (choc nie najlepiej i nie lubie), ale piec nic nie pieke, nawet sie nie staram nauczyc, bo potem moj maz caly czas by chcial "domowego" serniczka. Kupuje gotowe i musi mu wystarczyc.