Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaona123445

jestem brzydka, Wy też ?

Polecane posty

Gość brzydkaona123445

brzydki człowiek naprawdę nie ma jak sobie życia ułozyc, a Wy jak sobie radzicie?

Gość kjhkjkjnjk
dupczysz ja jestem ladna i jestem sama. a wiele pasztetow dawno pochajtanych

Uważam, że to nie ma znaczenia, liczy się nastawienie do życia i zmierzanie do wyznaczonych celów :) uroda często nawet przeszkadza.

Gość brzydkaona123445
nie wiem jak można być ładnym i samym, masz zryty charakter?

Gość brzydkaona123445
jak byście przechodzili to co ja, nie mówil byście tak..

Gość jap........
my nie ale nie przejmuj się

Będąc brzydkim unikasz rozczarowań. Uroda przemija, a brzydkim się jest całe życie. Więc bądźmy brzydcy unikajmy rozczarowań :D

Gość ta ładnaaaaaaa
ja wolałabym byc chyba brzydka, bo uroda mi przeszkadza, a wszyscy fajni faceci maja za dziwczyny te brzydkie :(

Gość kjhkjkjnjk
mam wysokie wymagania tepa autoreczko. nie dosc ze brzydka to i tepawa

Gość Ej, co to?
Uroda, to rzecz względna. Dla jednego możesz być okropną raszplą, a inny będzie Cię uwielbiał. No, chyba, że wyglądasz jak po zderzeniu z tirem. Wtedy ta zasada przestaje obowiązywać :D

Gość brzydkaona123445
będąc brzydkim życie to jedno wielkie rozczrowanie, bez szans na miłość akceptacje, szacunek, wszystko co najlepsze jest nie dla nas

Gość Niezapominajka1992
Hej,ja nawet taki temat tutaj zalozylam,ze czemu ladne dziewczyny sa lepiej traktowane i maja lepiej w zyciu a reszte sie poniza lub nie zauwaza.tez jestem brzydka niestety,a tak bym chciala byc ladna.a czemu ty uwazasz ze brzydka jestes?moze wcale tak nie jest

Gość ja wam pokaze5556666
dobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmatodobrze ci tak szmato

Gość brzydkaona123445
mam raczej dziwną urode, ta twarz..ale żeby jak po zderzeniu z tirem to chyba nie.. :D

Gość masz może brwi jak
Honecker?

Gość brzydkaona123445
jestem, niestety, nawet ostatnio to usłyszzałam, żebym przypadkiem nie zapomniała.. jestem zadbana mam dobrą fryzure, fjny styl ale kształtu twarzy sie nie zmieni..

Gość ja wam pokaze5556666
brzydkaona123445 jestes w chuj brzydka i dobrze ci tak !:)

Gość brzydkaona123445
bynajmniej, dbam o brwi :P a co do miłości to oczywiście ze rozczarowania są bo ja sie zakochuje a on mnie nie chce bedąc miłym z grzecznosci i racząc mnie swoją przyjaźnią..

Gość syyykuuu
bynajmniej znaczy w ogóle O:O:O:O:O:O

Hmm, czy na pewno inni widzą Ciebie w sposób, w jaki Ty siebie widzisz? Może tak naprawdę wystarczy zadbać o siebie, zmienić kolor włosów, uczesanie, garderobę? Może masz milion innych zalet, których nie dostrzegasz? Ja również do piękności nie należę, ale sukcesem jest polubić siebie takim, jakim się jest. :)

Gość meska rzecz
zesralem sie

Gość veressa
hmmmm widzisz ja jakoś nie uważam sie za 7 cud świata, a zewszą słysze komplementy od facetów i zachwyty, ale wcale mnie to nie cieszy. wrecz czasem przykre jest to że większość facetów chce cie po prosotu przelecieć. mam duże powodzenie, podobam się kolegą , ale też jestem sama, bo akurat jak mi siejakiś spodoba jest zajęty. widzisz , mam pecha co do związków. można ważyć z 70 kg i mieć średnią twarz a mieć szczescie, a można być ładną , szczupłą i mieć pecha. świetnym przykładem jest marylin monroe która cierpiała na depresję i w konsekwencji po pełniła samobójstwo. a miała wszystko , urodę ,pieniądzę , mogła miec każdego. uroda tak jak pieniadze szczescia nie dają.

Gość ljh;kg;;
gówniarze powinny dawno spac a nie pisac sraki na forum