Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastatatazja

Zapomniał o rocznicy????????

Polecane posty

Gość anastatatazja

Byłybyście złe gdyby Wasz mężczyzna zapomniał o rocznicy? Jest taka sytuacja: ja pytam o której się jutro widzimy, piszę aby był bez śniadania (miałam zamiar przyjechać z jedzonkiem, później sexi komplecik, jakaś kąpiel - kupiłam specjalnie róże do przerobienia na płatki i świece na wodę), masażyk. Wszystko pięknie ładnie zaplanowane. A On mnie pyta - to jutro mam być bez śniadania? Po czym ja piszę, że oczywiście, że jutro, w końcu mieliśmy się spotkać. Na co On chyba się zczaił o co biega, bo napisał, że może na obiad się zobaczymy, bo On pośpi do 12 (aha, pewnie kwiatki chce zdążyć kupić. :P). Później coś pisał, że musi mieszkanko ogarnąć (chce więcej czasu zaoszczędzić. :P Napisałam, że dobrze - wyśpij się jutro Skarbie. Tylko podaj mi godzinę, bo jest mi bardzo... niezbędna. :P I co robić z takim Ziutkiem, no. :P

Gość nie ma to sensu ale
jesteś głupia :D

Gość anastatatazja
Wiem. :D

Gość anastatatazja
No już pisałam, że wiem, kolejne potwierdzenia nic nie zmienią. Ale jestem pewna, że zapomniał i nie chodzi tu o spanie czy o sprzątanie, tylko o wykombinowanie czegoś na szybko. :P

Gość świece na wodę
jesteś głupia 🖐️

Gość jedzonko komplecik mieszkanko
rzygac sie chce