Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agi_malenstwo25

moj chlopak nie ma dla mnie czasu - czy to tylko wymowka ??

Polecane posty

Gość agi_malenstwo25

witam pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia ... z takim tematem.. ehh :(( smutne to ale prawdziwe ... dlaczego jak dzwonie do swijego chlopaka to slysze ze nie mial czasy zadzwonic bo jest zapracowany strasznie ,,, ze zasowa od 7 ranoo .... troche to dla mne dziwne i przykre :((( sadze ze on poprostu juz nie chce miec dla mnie czasy ,,,,, kocham go ... ale on chyba juz mnie niee....:((((

Gość agi_malenstwo25
przeciez to nie takie proste olać kokoś kogo sie kocha :(((

Gość agi_malenstwo25
sorki za bledy ale cos mi klawiatura sie pier....

Gość agi_malenstwo25
:((( wiec co zero telefonow zero odzewu z mojej strony .... nie wytrzymam ,,,, kur.. kocham go ,, i to jest najgorsze ,..... sadzisz ze on mnie olewa ... niech ktos mi przetlumaczy do tej mojej pustej glowy ze on olewaa !!!!!!!! bo oszalejeee

Jak zlewa to niech spierdala. Umów się na drinka z innym to mu dupę ściśnie. Od razu porzuci dumę.

Gość ksjdkjdi
Raczej mu na tobie nie zalezy. Moj maz tez jest ciagle zajety, ale czesto do mnie dzwoni z pracy, albo przesyla mi ikonki z calusami i serduszkami przez Yahoo Messenger, a jestesmy juz 4 lata po slubie. Jesli facetowi zalezy to zawsze znajdzie czas dla kobiety.

Gość agi_malenstwo25
jak puszcze jemu strzalke to wtedy do mnie dzwoni i sie pyta czemu milcze przez cały dzien ... milcze bo chce w koncu zeby to on zadzwonil do mnie pierwszy zeby to on wyszedl na pierwszy plan a nie jaa ... on niedawno otworzył wlasna firme i cigle cos zalatwia to to, to tamto ,,, tak sobie to tlumacze ,.,, ale nie wierze w to ze osoba ktora mowi ze KOCHA nie ma czasu napisalc nawet glupiego sms czy puscic strzalke .... glupia jestem ale ,.,,, milosc jest slepa .... a ja chyba jestem tego dobrym przykladem ...

Gość agi_malenstwo25
swinia jedna .. to po co mowi ze mnie kocha :( ze sie ze mna zareczy ... ze chce miec ze mna 5 dzieci itp ;((( bawi sie mna ,,, tylko szkoda ze nie widzi jak ja cierpie - beczy- dlaczego faceci sa tacy podli .... dlaczego rania ;( kur wa dla czego