Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona..

BÓL WĄTROBY

Polecane posty

Gość zaniepokojona..

Cześć.. od jakiegoś czasu boli mnie wątroba (tzn. tak pobolewa czasami, ale nie wiem ile trwa to "od jakiegoś czasu", no tak kilka miesięcy), ale od kilku dni częściej i jakąś godzinę temu miałam taki skurcz... trwał kilka minut, jeju nie mogłam się wyprostować, aż cały brzuch mnie bolał od tego :O nie wiem co zrobić - iść na pogotowie? to chyba będzie coś poważnego... bo nie palę, alkohol piję rzadko, nie biorę żadnych leków... mam tylko 20 lat i takie bóle. to nie jest normalne... czytam o różnych dolegliwościach wątrobowych i wszędzie jest napisane, że o wszelkich bólach wątroby trzeba powiadomić lekarza... w końcu to nieunerwiony organ, więc jeśli boli to raczej na pewno jest to coś poważnego... kurde właśnie uświadomiłam sobie, że te bóle takie chwilowe trwają serio kilka miesięcy... :o ale numer... postanowiłam sobie, że jak jeszcze raz mnie zaboli to pójdę na to pogotowie... cholera :( ....

Gość vtrfe
a gdzie dokładnie Cię boli?

Gość zaniepokojona..
no tak pod prawym żebrem, wewnątrz, taki głęboki ból..

Gość zaniepokojona..
wkurzę się zaraz bo temat miał być na zdrowiu a jest w końcu na dyskusji ogólnej :/

Gość zaniepokojona..
na razie nie boli to niby nie idę... ale zaraz pójdę zrobić sobie pić i jak wtedy znowu zacznie boleć... jak ma boleć to niech boli teraz, bo chcę się umyć i iść spać... i w żołądku skurcze... a z nerwów może boleć wątroba? :o

Gość gość
Zadowolony jestem z efekty terapii jaką mam prowadzoną w Vitanea. U mnie to sprawa była rzeczywiście trudna do zdiagnozowania, bo miałem jakieś dziwne bóle w okolicy wątroby praktycznie od dziecka, które nasilały się przy wysiłku i potem znikały. Teraz już ich nie mam, okazuje się, że odpowiedzialne były pasożyty za to. Namiar na gabinet jest na vitanea.eu. Warto przedzwonić i się umówić na konkretny dzień.

Gość gość
to nie wątroba boli ale to jest wokół niej. jeśli ból skurczowy, to najpewniej pęcherzyk żółciowy lub drogi żółciowe.