Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy czy?????

zaaceptowały byście takiego faceta który

Polecane posty

Gość ciekawy czy?????

jest wierny i oddany ale ma jedną wadą a mianowicie lubi pomasować i pocałować dziewczynę po stópkach, oczywiście nie tylko ale i ta część ciała go przyciąga ????

Gość Czlowiek_z_bliznami
A co ci to przeszkadza? Źle ci z tego powodu? Chyba powinnaś się cieszyć.

Gość ciekawy czy?????
to pyta facet a ni dziewczyna bo mam problem ze znalezieniem ślicznotki która to akceptuje a nawet lubi

Gość Czlowiek_z_bliznami
Paskudna nazwa na gościa, który lubi stopy. ,,Podofil" chvjowo bo się kojarzy z ,,Pedofilem".

Gość też młoda
mnie od podstawówki jarają stopy :D serio :)

Gość ciekawy czy?????
wielbiciel może no i kobietki pełnoletnie a nawet takie po roku życia są super :-)

Gość ciekawy czy?????
wiem że to dziwne ale co uwielbiam tulić się też do stóp dziewczyny i wycałować je np kiedy są zmęczone a na stopach kobiety mają spor receptorów odbierających bodźce co niektóre dziewczyny posiadające takich chłopaków wykorzystały poznając to uczucie ale ja nie trafiłem na taką

Gość nic nie trwa wiecznie
o ile sa to wciaz moje stopki to nie przeszkadza ;) byłam w zwiazku z takim jedym co go moje krecily.. heh

Gość oj mlody mlody
ale masz problem....byc moze cie zmartwie, ale choc uwazasz sie pewnie za strasznego perwera, to naprawde niczym nie blysnales, a juz na pewno niczym nie przerazasz. Twoja fascynacja dla kobiecych stop, moze co najwyzej przerazac 12- sto letnie dziewice. Jak juz bedziesz mial anal w jednym palcu, wiedzial o co chodzi w spanku, lubil zwiazywanki i BDSM, to mozesz sobie sprobowac postraszyc niektore KOBIETY, z naciskiem na "niektore".....