Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paziątko królewiczka

Czy moge zabrać 2 dzieci na wyścigi koniów?

Polecane posty

Gość paziątko królewiczka

dzieci te mogą mieć około 11 i 13 lat czy to dobre miejsce dla nich czy lepiej nie?

Gość ciociaaaa
nie wiem co to za zwierzęta koniów?

Gość i5frf
lepiej zabierz je do bilblioteki i ty przy okazji poczytaj słowniki to się dowiesz jak pisać po polsku

Gość ale jestes wariatka
na wyscigi koniów na pewno nie :P koni czy konne pewno tak

Gość buahahaha.....
Na wyścigi koniów? :D:D:D:D:D:D

Gość kolorowaaa
wyścigi krowów by były lepsze :D:P

Gość mamuśkaka
nawet na proste pytanie nie potraficie odpowiedziec, masakra Za trudne dla was jest to czepiacie sie ortografii. na kaffe nawet jednego błedu zrobic nie mozna. j bym wolala sadzic bledy niz wwysmiewac sie z innych

Gość w czym problem?
do tej wyżej bo pytanie tak bezsensowne! w czym problem żeby zabrać dwoje nastolatków na wyścigi konne??? no proszę cię! Ja mam 1,5 roczne dziecko i z chęcią bym je zabrała na takie wyścigi, gdybym miała taką możliwość, bo to jest nie lada gratka i atrakcja, mimo że synek jest jeszcze mały, a co dopiero dla tak dużych dzieci! niedługo będziecie się pytać czy zabrać dzieci na plac zabaw czy na wesołe miasteczko i prośba o rady czy jest sens :O jedyny sens to myśleć i używać głowy a nie pytać się o każdą pierdołę na forum!

Gość mamuśkaka
Ale właśnie po to jest forum żeby każdy mógł zapytać o co che. Dla Ciebie jest to pytanie bezsensowne dla innych nie. Ja sama nie wiedziałabym czy zabrać dzieci czy nie . nigdy nie byłam i nie wiem co tam się dzieje. Niektóre dzieci w tym wieku dają popalić i trzeba je na każdym kroku pilnować więc nie diw się że ludzie takie pytania zadają. Nie są widocznie tak poinformowani jak Ty

Gość ale jestes wariatka
google tez istnieje podobnie jak youtube itp :) ale niektorzy sa tak leniwi ze wola na forum, chociaz jak sie wpisze wyscigi koniow w yszukiwarke to neiw eim czy cos znajdzie fakt tego nie wzielam pod uwage :D:D:D

Gość mamuśkaka
No nie wiem czy aż tacy leniwi bo szybciej jest wyszukać w google niż napisać na forum . Więc tutaj o lenistwie mozemy podebatować . Każdy robi to co mu wygodniej. jedni wyszukują w google, drudzy pisza na forach.