Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie żart

Czy w dni niepłodne można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość to nie żart

mam regularne miesiączki, używam tabletek anty , użyłam kalkulatora na wpadka.pl i wyszły mi dni płodne na ostatni tydzień maja, czyli kochając się 1-2 tyg przed tymi dniami nie ma szans na ciążę?

Gość to nie żart
dodam ,że są to niepłodne przed pierwszym dniem owulacji z nowego cyklu

Gość to nie żart
bo niby przy płodnych powinien być specyficzny śluz ... a ja płodnych przy tabletkach nie powinnam mieć jednak śluz akurat jest tak jakby to były normalnie płodne..

Gość hyduhyu
Skoro bierzesz tabletki to czego sie boisz, ja biore juz 4 lata i nie wpadlam.

Gość to nie żart
ale z racji ,że to taki sztucznie wywołany cykl to nie ma dni płodnych i niepłodnych prawda? wyliczanie na nic się nie zda chyba.. wiem, ale są też tacy którzy wpadają :(

Gość hyduhyu
Z tego co sie orientuje to jesli bierzesz tabletki to nie ma dni plodnych i nieplodnych. Ja biore tabletki codziennie o tej samej godzinie i jakos nie wpadam. A wpadaja ci co niby biora, ale zapominaja brac regularnie. Jesli bierzesz regularnie o tej samej porze to ja bym sie nie przejmowala. Mi tam zreszta wisi, czy wpadne czy nie, jesli wpadne to maz sie ucieszy, ja za to troche mniej.

Gość to nie żart
a ja się tylko nakręcam czytając na forach o tym jak znajoma znajomego wpadła przy tabletkach, gumce i stosunku przerywanym..

jeśli bierzesz tabletki to nie masz w ogóle dni płodnych !!!!! W OGÓLE NIE MASZ DNI PŁODNYCH !!!! a poza tym zastanów się, jakby coś się stało, co zaburzyło by działanie tabletek (wymioty, zapomnienie tabletki, antybiotyk czy cos) i bys miała jednak owulację (czyli dni płodne) to to się może zdarzyć DOWOLNEGO DNIA, więc po prostu liczenie nie ma sensu !!!!!! teraz nie masz cyklu w ogóle, jestes na sztucznych hormonach, jak coś źle zrobisz z tabletkami to może Ci sie owulacja odblokować przy pierwszej, ósmej, dziesiątej czy dwudziestej tabletce jak leci, więc policzyć to se możesz drobne w portfelu

poza tym kurna, jak już bierzesz te tabletki to by wypadało ulotke przeczytać albo ginekologa wypytać aby poznać ich działanie, a nie łykasz na pałe i dni płodne se liczysz no ja pierdziele....