Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limonka923

MILOSC, studia, rozstanie

Polecane posty

Witam kobietki, napiszę tutaj bo nie wiem czy ktos zrozumie wsrod znajomych moją sytuację. Otóż wlasnie zerwalam dzis z moim chlopakiem ( jestesmy ze soba 2,5 roku).. Kiedy bylo super, wspaniale, w lozku, wszedzie, teraz czesto klotnie, nic tak wielkiego ale zaczynam czuc powoli ze to nie to.. On mnie kocha ale czesto sie czepia , bardzo czesto np. ze nie gotuje jak jego mama ( bo ejst swietna kucharką), że źle jeżdże itd.. Przed nim bylam z innym 1,5 roku i wlasnie nie wiem czy po takim czasie to moze jeszcze byc ale ja czesto wracam myslami do tamtych chwil.. chcialabymz apomniec ale czy mozna po taki czasie kogos kochac? W obecnym przeszkadzalo mi to, jak zachowuje sie wśród ludzi, moi znajomi raczej za nim nie przepadają bo on sprawia wrażenie takiego cwaniaczka, ale nie jest taki przy blizszym poznaniu.. Poza tym wlasnie skonczylam liceum i chcialabym isc gdzies dalej na studia.. I mimo ze chcialabym juz byc w stalym szczesliwym zwiazku wciaz ciagnie mnie by sprobowac zycia w byciu singielką (studia, te sprawy..) Czekam na jakies rady, pomóźcie kobietki, mzoe ktoras byla w podobnej sytuacji..

Gość fd3443t43
hmm byłam sama było mi źle , poznałm super faceta, po jakimś czasie było mi źle, znowu jestem singielką ale cholernie do niego tesknie ,poznaje mnóstwo lepszych ale to jego kocham, a Ty ? nie kochasz go? bedziesz umiała zapommniec? moze go nie rzucaj, ja też mialam kryzysy ale teraz codziennie o nim mysle i mam ochote umrzeć tak go kocham ale straciłam na zawsze, nie podejmuj pochopnej decyzji bo mozesz zalowac tak jak ja