Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aBcD1111

paszport, moze ktos wie...

Polecane posty

...co zrobic w sytuacji, gdy zgubiłam kartke, w sumie nie wiem co nawet na niej bylo, jakis swistek podobno potrzebny przy odbiorze paszportu... wydadza mi paszport bez tej kartki, czy jak na polska biurokracje przystalo bede gonic po "okienkach" bo jakies duplikaty czy potwierdzenia? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

pewnie na tej kartce było Twoje imie nazwisko pesel i numer dowodu , w USC można to odzyskać i sie dowiedzieć o swój numer pesel

Gość Vartam rd
to był rachunek że zaplaciłaś teraz Ci nie wydadzą

kurcze nawet nie wiem co to bylo, nim zdazylam przeczytac to zgubilam;/ rachunek nie z tego wzgledu ze placilam razem ze skladaniem wniosku i musialam miec potwierdzenie wplaty....

Gość ljh;kg;;
nastepna głupia pipa co zadajr na forum zamiast zapytac w urzedzie

niestety urzad o 2 w nocy raczej zamkniety, a naszla mnie chec, by wiedziec teraz. i co? i wolno mi;) licz sie ze slowami;) pozdrawiam wszystkich tych ktorym przyjemnosc sprawia obrazanie innych... latwo sie zadowalacie.

Gość zauroczona :):):):):):)
te ie9 to same nerwyyyyyyyyy

piczekson ... "pewnie na tej kartce było Twoje imie nazwisko pesel i numer dowodu , w USC można to odzyskać i sie dowiedzieć o swój numer pesel " patrzyles kiedys na dowod osobisty????