Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia024

zdrowie

Polecane posty

Gość edzia024

Cześć! Piszę do Was, bo nie mam z kim pogadać... Od pewnego czasu bardzo się źle czuję. Mam silny ból w środkowej części jamy brzusznej, tuż pod mostkiem można dotknąć ręką to miejsce. Poza tym jest mi niedobrze. Jak zjem coś tłustego, np. ser, kotlet mielony to wymiotuję... Od prawie 2 miesięcy spóźnia mi się okres... Nie jestem w ciąży, bo nie byłam z nikim. Mam wysoki puls. W spoczynku zdarza mi się (90-110) i kłucia w tylnej części ciała... Co robić?

Gość gbcfhdsgfsaVs
przede wszystkim....nie pytać ot tak nieznajomych na kafeterii:( tutaj niestety różnie bywa z szacunkiem wobec drugiej osoby i jej kłopotów (chyba że chcesz poplotkować o Dodzie ) ... a na serio moje zdanie...czemu czekasz i się zadręczasz? idź do lekarza albo zrób sobie choćby ogólne badanie krwi z OB (podwyższone znacznie jest informacją o stanie zapalnym) koszt niewielki a już coś będziesz wiedzieć i do lekarza na wizytę! lepiej zwalczać zaraz niż czekać i czekać...a potem Polacy mają pretensje że kiepsko leczą w szpitalach jak czekają do zaawansowanych etapów chorób i nie mam tu na myśli zaraz tych najpoważniejszych ...nawet stan zapalny z nodze może cię psychicznie i fizycznie wykończyć.... idź do lekarza!!!!!