Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa28

Jaką polecacie spacerówke???

Polecane posty

Jestem na etapie kupna dla mojej rocznej córki wózka spacerowego, Póki co, rozglądam się, ale powiem szczerze, nie potrafię się zdecydować który będzie najlepszy. Proszę was o radę, jakie wy macie spacerówki? czy jesteście zadowolone? chciałabym żeby była małych rozmiarów po złożeniu, oraz żeby była lekka. dziękuje

Gość Espiro Metro, Delti Dot,
X-lander XS, Espiro Active, Baby Design Trip, Baby Design Elf, Baby Design Travel, Delti Liv, X-lander Go, Coletto Agio, Coletto Enzo Jungle, Navington Finn - to polskie wózki. Zagranicznych jest 4 razy tyle, ale są droższe.

Gość no cry..
ja mam coneco traffic, niedroga i dosc wytrzymala - juz 2 dziecko w nim jezdzi i wyglada prawie jak nowy

Gość ja tez nie zabieram swoich
ja mam dla wiekszych chodzacych juz dzieci peg-perego pliko mini i bardzo ja sobie chwale, choc pewnie wiele z tych wymienionych polskich jest rowniez ok. https://pegperego.co.uk/images/Pliko%20Mini%20Iron1.jpg

Gość vendettaaa
Mclaren :)

Gość zdecydowanie scooner
Ja mam scooner z Navingtona. Jezeli chodzi o ten wozek to jest to juz moja druga spacerowka, nazwy pierwszej tylko przez dobre wcyhowanie nie wymieniam, bo sie rozpadla na czesci. Przy tym zakupie stwierdzilam ze juz nie popelnie drugiego bledu, pojechalam sobie do salonu w czestochowie obejrzec, bo tam wlasnie maja navingtony i po przetestowaniu jescze kilku modeli z innych firm zdecydowanie wybralam ten. Wozek jest lekki, ma fajna konstrukcje tak ze dziecko w nim nie wisi. Dla mnie byla tez wazna regulowana raczka, bo jak maz ktory mam 195 cm wzrostu jezdzil tym pierwszym wozkiem to sie musial prawie schylac. A tu jest super! Wozek ma duze siedzisko wiec nawet nasze dosc duze dziecko siedzi wygodnie.

Gość Mama Nikoli
Ja mam Baby Design Travel i jest rewelacyjna i nie droga!

Gość co wy z ...
...z tymi wózkami?! O rany jaki prblem! Wózek jak wózek, co za różnica.

Gość kiwi33
Testowalam tylko peg perego pliko p3, fajnie sie sklada, waga 9 kg, ale kolka po roku trzeba bylo wymienic. Po kolejnym tez by sie przydalo ale juz nie inwestujemy kolejnych 80 euro na 2-3 miesiace. Wozek byl intensywnie uzytkowany dzien w dzien. przepraszam za brak ogonkow

Testowałam wszystkie lekkie spacerówki i z najlżejszych to polecałabym PP Pliko Mini i Espiro metro a z cięższych to PP Si i Haucka Condora.Nie ma o nim nigdzie opinii ale ma go moja siostra i jest naprawdę zadowolona!!! leciutko się prowadzi,podbija a do tego ma wygodne i duże siedzisko i duże koła.Ma taki z przed 2-3 lat(bo tyle go już używa) i nadal wszystko super chodzi tyle że stelaż dostał lekkiego luzu ,ale to normalne w każdym modelu przy długim używaniu.Powiem wam że naprawdę ślicznie się prezentuje,nic nie płowieje i wygląda nadal ślicznie.Te wózki są mało popularne u nas ale tak dla maluszka do 2 lat to naprawdę super.Jak już maluszek ma ponad 2 latka to wybrałabym zdecydowanie PP Pliko Mini lub tego naszego Metro.Widziałam 3 letnią dziewczynkę w tym wózeczku i mama twierdzi że nadal super się podbija i jest wygodny dla większego maluszka.Co do Pliko Mini to ma bardzo duże siedzisko i waży tylko ok.5,5 kg.składa się jedną ręką i rozkłada tak samo,jest naprawdę malutki po złożeniu tyle że nie ma pałąka ani żadnego okrycia na nóżki jak w espiro Metro,który ma wszystko.Przy takim małym dzieciątku denerwowały mnie troszkę kółka bo za bardzo hałasowały,ale wiem że z większym obciążeniem są jak najbardziej ok. Sama mam rocznego bąbla i przymierzałam go większości modeli na rynku i jak narazie zdecydowanie lepsze są te cięższe ale dobrze zabudowane spacerówki-np.PP SI,P3,X-Run,Hauck Condor itp.a za rok kupimy już lżejszą :) Nie kupuj tych Coceco,Graco itp.bo to naprawdę lipne wózki.Lepiej dać więcej ale nie mieć problemów z naprawami a po wyrośnięciu zawsze je jeszcze będzie można sprzedać bo będą wyglądały nadal ok.Jeżeli to ma być jako jeden wózek dla rocznego maluszka to,najlepiej pojeździj po sklepach i wybierz odpowiedni dla Ciebie.Tzn.liczy się szerokość siedziska,wysokość rączki,rozkładane oparcie do pozycji leżącej,dobra zwrotność,łatwe podbijanie itp.Naczytałam się dużo opinii o wózkach ale jak sama się wybrałam do kilku sklepów to najlepiej dopasowałam do mojego terenu(leśnego) i na zimę X-Runa a na samotne wypady i do samochodu kupie metro lub mini i to starczy mi do samego końca wózkowania

Gość mamaaaa
ja mam peg peg perego pliko p3. Jest wysoki wiec dziecko nie siedzi na wysokosci rur wydechowych, ma fajna bude naciagana do samego palaka co chroni dziecko przed wiatrem i sloncem, funkcjonalne okrycie na nozki, lekko sie prowadzi. Jedyna wada jest to ze ciezko sie podbija, ale naciskam noga na podest dla starszego dziecka i nie jest to dla mnie wielkie utrudnienie. Ogolnie wielki pozytyw. Wczesniej mialam espiro magic 4 typu parasolki, moim zdaniem za niski, za mala buda i jakis taki chybotliwy. Pozdrawiam

dziewczyny ja mam do sprzedania ścoonera z navingtona w stanie idealnym, taki jak w sklepie, zero śladów użytkowania bo kupiony w marcu 2011 roku a używany od kwietnia dwa miesiące i to sporadycznie- mam drugi wózek który jest dla mnie wygodniejszy bo najczęsciej jeźdzę po terenach nie równych- lasy i parki. A ten był kupiony dlatego że miałąm małe auto i idealnie do niego pasował. teraz auto zmieniłąm na rodzinne kombi wiec szkoda trzymac dwa wózki. Tu macie linka do ogłoszenia : http://allegro.pl/navington-scooner-11-03-2011-stan-idealny-i1668984304.html Gwarantuje 100 % zadowolenia. Pozdrawiam Marcóweczka 2010:)

Gość Anuleczka Kuleczka
Ja też mam sconnera. Jak dla mnie bardzo lekka spacerówka, a przy tym malutka po złożeniu. Już prawie pół roku jezdze tym wózkiem, teraz będe go testować na wakacjach, ale jak do tej pory jestem bardzo zadowolona. Jak dla mnie fajne jest to, ze wóżek ma regulacje raczki, duże siedzisko, bo nasz mały taki mały nie jest, a przede wszystkim bardzo dobrze się prowadzi. Wózek jest zwrotny, zawracam w zasadzie w miejscu. Zdecydowanie dobry do niedużego auta.