Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppp12

Czy 40latka mozy wygladac na 20 lat ?

Polecane posty

Gość pppp12

jak myslicie to mozliwe?

Gość a ja powieeem taaak..
gagatek to zdj co masz w stopce jest masakryczne, w sensie jakość. :)

Nie może, ale za to może jej sie wydawać, ze wygląda na 20 hahahahahahaha :-D

Gość gagatek moze cialo masz na 20
lat ale na pewno nie twarz ;)

Gość ,.,.,
Moze wygladac pare lat mlodziej, nawet na 30, ale w 99,99% przypadków na 20 nie 🖐️

Gość kkllloookkkjjj
gagatek:) to ,ze szczupła jestes nie oznacza,ze nei wygladasz na swopje lata. Wklej zdjecie bez tej mgiełki i twarz z bardzo bliska,nie reuszuj je,do tego pozuj nie umalowana w ogole to zobaczysz ,ze wygaldasz na prawie 40 lat.

Gość malvina małina
tzn rysy twarzy to wiadomo, to nie będzie słodka dziecięca buzia 20 latki rysy sie wyostrzają a że figura może być zgrabna to owszem , może być

Gość kkllloookkkjjj
Kobiety 40 letnie lub starsze mga wygladac duzo młodziej jezeli na twarz duzo tapety dadza,do tetgo botoksy i inne kwasy i co niektore operacje plasyuczne roznych czesci ciała. Ale niestety bez tego co wymienione kobieta 40 letnia moze tylko ciut młodziej wygaldac jezeli ma dobre geny i nie jest przemeczona fozycznie i psychicznie.

oj tam nie mnie tu oceniamy :) ja tylko mowie ze mi nikt nifdy nie daje tyle lat co mam tylko z 15 mniej :)

Gość kkllloookkkjjj
malvina małina--a co to jest ta cała figura :-) Jak ktos jest zdrowy i bedzie mniej jadł niż wydalał energie to bedzie szczupły.

Gość kkllloookkkjjj
gagatek:)--:-) zmyuj tpete z twarzy,ktora wszelkie niedoskonałosci ci maskuje to na pewno bedziesz wygaldał na swoje prawie 40 lat. A to,ze jestes szczupłą,to nic wielkiego :-) Jakbys sobie folgowała w jedzeniu,to na co masz ochotę ,to nei byłąbys szczupła taka :-)

Gość kkllloookkkjjj
gagatek:) :-) no widzisz:-) twoja szczupłosc uwarunkowana jest mniejsza iloscia jedzenia :-) Masz czesto na to i tamto i o tej i o tamtej porze na cos dobrego i w wiekszej ilosci,ale po prostu boisz sie zjesc,bo utyjesz :-) A jak zjesz cos ponad miare,to na pewno wydalasz kalorie do upadłego :-)

Gość ,.,.,
Oj tam, takie sa prawa natury ;) Ja mam dwadziesciapare i w zyciu nie powiedzialabym, ze ja albo, ktoras z moich rowiesnic wyglada na 18 - nie ta jedrnosc ciala, nie takie rysy twarzy. Niektore faktycznie wygladaja na 10+, moze znajdzie sie ta jedna na sto, ktora wyglada na nastolatke. Takie rzeczy to tylko w TV 🖐️

Gość kkllloookkkjjj
Bo rzadko kto ,szczegolnie w dojrzałym wieku moze pozwolic sobie na pałaszowanie wszystkiego,w dowolnych ilosciach aby nie utyc.Ci co jedza co chca i ile chca i nie tyja są chorzy na tarczyce lub inne schorzenia lub po zjedzeniu długo i cxiezko ćwicza.

Gość starolata
Jakoś nie widzę tych dziecięcych twarzy dwudziestolatek ;) Często są to spalone solary z kilogramami tapety na twarzy. O zjaranych prostownicą, ufarbowanych kłakach nie wspomnę :P Hehe ... trochę nie na temat, ale co tam.

Gość adadadadam
bzdura... 40latka wygladajaca jak nastolatka,20latka ? Jedna na 100 tys moze tak,ale reszta sobie wmawia kit zeby lepiej sie czuc. Po 40stce policzki opadaja plus opadajace powieki, rozszerzone pory, skora staje sie cienka itepe Denise Richards wyglada b.mlodo, Owen Wilson ,Demi Moore ale to wszystko efekt operacji

Gość tryrrlltt
Taka np Kinga Rusin w makijażu można by jej dać ze 28 lat! Niektóre 20 latki wyglądają starzej od niej

Nie, nie może. :P Gwiazdy może i tak, ale normalne kobiety czterdziestoletnie nie mogą wyglądać jak dwudziestki. Mogą sobie to wmawiać najwyżej :D Jak znam kafe, zaraz się zleci stado czterdziestek, które pytają o dowód w sklepe. :classic_cool:

Gość Czlowiek_z_bliznami
gagatek ma figurę lepszą niż niejedna dwudziestka. Nooo tylko lustro mało gustowne :D

Gość CZASU NIE OSZUKASZ
głupie pytanie !!! 20tka wyglada na 20scia albo jak ćpa i pije wtedy na więcej albo jak jest jakaś niedorozwinieta chuda bo takie też bywaja na 14ście fuj fuj a 40tka będzie zawsze 40tką

Gość patologiczny
bo gagatek to jedna z atrakcyjnych kobiet na tym forume :classic_cool: w przeciwienstwie do grubasek i paszteciar :classic_cool: