Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szop_pracz

pojemnosc pralki

Polecane posty

Gość szop_pracz

hej, mam pytanie jaka macie pojemnosc pralki? ja mam 6kg i wydaje mi się że to jest za mało, a jak jest u Was?

Gość drapkka7
Czy bardziej opłaca się brać mniejsze pralki czy raczej poszukać czegoś o dużej pojemności? Co wychodzi oszczędniej?

Im większa pojemność pralki tym większa oszczędność. Pralki z wsadem na 12 kilogramów zużywają mniej energii i można w niej łatwo prać większe rzeczy, na przykład koce lub kołdry.

Gość nie wiem czy
Moja pralka ma 5kg pojemności , jesteśmy 4 osobową rodziną. żeby było oszczędnie pranie powinnaś robić wtedy kiedy cała pralka będzie pełna , im większa pojemność tym rzadziej robione pranie, dłużej zbierasz, więc musisz mieć dużo ubrań.

Gość kluska7_00
Która pralka ma 12 kilogramów pojemności, bo nie widziałam że taka jest dostępna?

Gość panna popkins
12 kg? to chyba w pralni.

Gość pralka1
mam 7 kg na 4 osoby i jest oszczędniej. To nie jest tak, że zawsze muszę uzbierać 7 kg prania bo mam programy i do prania 3-4 kg ubrań. Jednak jak zmieniam pościel wszystkim na raz to nie muszę robić 2 prań jak to robiłam przy 4 kg pralce tylko wszystko piorę razem.

Gość lenka2909
LG ma 11 kilo, na 12 chyba też mieli wprowadzić, ale nie widziałam, natomiast te Big In sa bardzo praktyczne.

Gość notdykka
Big In na 11 kilo mam to powiem, że można trochę zaoszczędzić, zwłaszcza czasu.

Gość gość
LG ma model z załadunkiem 12 kg - dokładnie F1495BDS, pralka parowa i silnikiem Direct Drive